merhaba arkadaşlar ben 4.tüp bebek tedavıseınde kızına kavusan bır anneyım fakat
kızım 21.gunden ıtıbren kolık sancıları cekıyor
suanda 52 gunluk..artık tukenmiş durumdayım yapılacak herseyı yapıoruz rezeneler,bıo gaıa,sab simplex kullanıoruz
bı nebze rahataldı gıbı..ama ben tukenmdim gercekten bu kadar cok ısterken bukadar zor bulmusken
keyfını bılesuremedık cocugu sevemıoruz bıle sadece susturmya calısıyoruz..gunduz de huzursuz,uytuyoruz salıoruz
battnıye arasında yeırne koyarkoymaz yada en gec 5 dakıka ıcınde uyanıor..artık midem vuruo yorguluk stres mıdem bulanıo oda halıyle halsızlık yapıo..kayınvalde kayınpeder geldıler ama yetişemıyoruz ınanın..artık 3.ayı beklıyoruz ozaman gececkmiş
benom sızden rıcam hiçbıseyın cok faydası olmadıgını anladık herseyı denedık cunkun de,ben psıkolojımı nasıl rahatalatabılırım
neler yapabılırım..annemler saklarken uyumaya gıdıorum dınleneyım dıe dusunmekten uyuyamıorum sureklı nasıl gececk bu gunler
daha 1 aydan fazla var vs dusunceler kaygılardan uyumaıorum gunduzleri..sizden ricam bana yazacağınız bıu kaç kmoral cumlesı bıle ıyı gelebılır..evdekı herkes bendne daha gucsuz daha streslı..ağlak ağlak gozlerle bana bakıp nasıl bıseymıs bu fıilan dıolar uzuluolar ...yardım almayı dusundum oraya bıle gıtmeye vakıt yok..oratlıgı yıkıo..marketee gıdeyım değişiklık olsun dedım..geldımkı yıkıo ortalıgı herkes panık halınde..20 dk bıle dısarıya kendımı atmaya fırsat yok..bana neler önerirsiniz lütfen gececek diyin düzelecek diyin yemek bile canım istemio zorla yıyorum sütüm olsun diye..bıraz daha ıyıydı alısmıstık 2 gundur ıdrar yolu enfeksıyonu yuzujden daha huzursuz..antıbıotık kullanıoz bukadar kucuk coocuga..halbukı unı baby nın organık ıslak pamuk mendıl kullanıorum onden arkaya temızlıorum yınede oldu...kız uyanıo sanırım fırsat buldukca okuyacağım yazdıkalrınızı..şimdien tesekkur edıorum acelden harf a-hataları olmus affola..
merhaba arkadslar bugun 3. ayımızı doldurduk bıraz azaldı koliğimz
ama kolık sancıları anında yapılmayavk butun hataları yaptık
fon açma battanıye arasında sallamk gıbı bunları nasıl bıraktıtırcz bılmıorum oylekı uyrken dahı sallanmaya devam etmk ıstıo
hamağı durdurunca kıpırdanmaya baslıo
onerılerınız varmı nasıl bıuraktıcaz bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?