Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba, kizim 22 ekimde 5 aylik olacak.Dogdugundan beri gaz sancisi çekiyor. Suan gazi azaldı ama yinede geceleri uyumuyor. Gece 4, 5 gibi ancak uyuyor. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasıl basaririm bilmiyorum. Bu arada galiba diş cikarmayada basladi.sabaha dogru uyudugumuz icin oglen 13'e araliklarla kadar uyuyor.resmen gece ile gunduzu karistirmis durumda.Bir ara iyiydi ama son 2 aydir bu sekilde.Lutfen bu isi iyi bilen birileri bana yardımcı olsun
Merhaba, kizim 22 ekimde 5 aylik olacak.Dogdugundan beri gaz sancisi çekiyor. Suan gazi azaldı ama yinede geceleri uyumuyor. Gece 4, 5 gibi ancak uyuyor. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama nasıl basaririm bilmiyorum. Bu arada galiba diş cikarmayada basladi.sabaha dogru uyudugumuz icin oglen 13'e araliklarla kadar uyuyor.resmen gece ile gunduzu karistirmis durumda.Bir ara iyiydi ama son 2 aydir bu sekilde.Lutfen bu isi iyi bilen birileri bana yardımcı olsun
önce gaz problemini çözmen lazım sorun gazsa tabiki
metsil damla rezene çayı yada alman malı bir krem var adını hatırlayamadım karın merhemi yazıyor üstünde
onu kullan
gündüz uyutmamayı dene yani akşam 9 da uyur kalkarsa gece geç uyur
bolca yormayı dene
yerde yuvarlanın apalamayı deneyin
diş için ben merhem kullanmadım ama eline havuç salatalık gibi gıdalar ver sürtsün damaklarına
hatta taze sogan çok iyi geliyormuş
bu sorunlar çözülmeden uyku egitimi zor
canım benim kızımda 7 temmuz doğumlu,diş çıkarmaya başladık sanırım huysuzluklar arttı,dört aylıkken başladı ağız suyu akmaya...eline meyve filesi veriyorum içine elma yada armut koyarak ağzının yerini buldurduğunda kaşıyıp duruyor :) gazı içinde ben tek çareyi sab simplex damlada buldum.