Çocuk Hastalıkları kolik bebeğim hiç uyumuyor napabilirim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

piraye19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
1
0
1
34
Merhaba arkadaşlar bebeğim 83 günlük ve kolik.Her gün istisnasız akşam 19.00 civarı ağlamaya başlıyor sabah 8 e kadar.Hatta bazen öğlen 11 e kadar sürüyor ağlaması ve bu süre zarfı içinde hiç uyumuyor😭Denemediğim yöntem kalmadı.Kaç tane gaz damlası aldım fayda etmedi.Her akşam banyo yaptırıyorum hiç etki etmiyor yine aynı.Son çare çingen salıncağı kurduk yine uyumuyor.Ağlamasin diye telefondan saç kurutma makinesi sesi açıyorum hatta hoparlörü kulağının içine sokuyorum ayrıca bir de fön makinesi çalışıtırıyorum ancak öyle sakinleşiyor. Kulağı sağır olacak diye ödüm kopuyor😭Kimsem olmadığı icin tek başıma bakıyorum ve çok caresizim😥Gündüz uyumak içinde sürekli sallanmak istiyor sallamayınca hemen uyanıyor.Hayatim kabusa döndü napicam lütfen yardım edin😥

Merhaba arkadaşlar bebeğim 83 günlük ve kolik.Her gün istisnasız akşam 19.00 civarı ağlamaya başlıyor sabah 8 e kadar.Hatta bazen öğlen 11 e kadar sürüyor ağlaması ve bu süre zarfı içinde hiç uyumuyor😭Denemediğim yöntem kalmadı.Kaç tane gaz damlası aldım fayda etmedi.Her akşam banyo yaptırıyorum hiç etki etmiyor yine aynı.Son çare çingen salıncağı kurduk yine uyumuyor.Ağlamasin diye telefondan saç kurutma makinesi sesi açıyorum hatta hoparlörü kulağının içine sokuyorum ayrıca bir de fön makinesi çalışıtırıyorum ancak öyle sakinleşiyor. Kulağı sağır olacak diye ödüm kopuyor😭Kimsem olmadığı icin tek başıma bakıyorum ve çok caresizim😥Gündüz uyumak içinde sürekli sallanmak istiyor sallamayınca hemen uyanıyor.Hayatim kabusa döndü napicam lütfen yardım edin😥
Allah yardimcin olsun tatlim yha henuz bebegim yok ama benim bebekligim de boleymis annem 39kglara kdr dusmus artik uykuszluk bitkinlik yorgunluk goturmedileri dr kalmamis memlekette dr tanidik demiski bu cadi cimcimenin hirbirseyi yok hepimizden saglm demis babannm kundak yapip surekli sicak tutuyolrmis yatagi iyice isitip rezene anason verirmis cay kasigiyla ole ole duzelmisim gelzmn git zmn sicagi cok seviyorum kotu alistirmislar beni:)zeytinyagi surup msj yapsn hemde icirsn hakiki yagdn demekki sancisi var ysvrumun uyuyamiyo oyuzdn sicaklik olayini bi dene bakimm iyi gelir belki kuzenmde 1 yasina basti oglu ayni konudan muzdarip kizcagz :KK43:

Back