Çocuk Hastalıkları kolik (gaz sancili) bebegi olanlar...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nuriclal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2015
75
59
88
35
İyiaksamlar herkese benim bebegim 7 aylik ve 7 aydir kurufasulye nohut mercimek vs. Gaz yapan yiyeceklet tuketmedim buna ragmen cikolata bile yesem rahatsiz oluyor dun kakaolu kek yedirdim biraz o sa dokundu sabah 5 e kadar agladi hala huzursu benim gibi olanlar varmi neler yapiosunuz kullanmadigim gaz damlasi icmedigim bitki cayi kalmadi yardim edin ne olur....

Biz iki ayligiz bir çok şeyi bende yiyemiyorum malesef ve kullanmadigimiz damla vs kalmadı hiç biri fayda saglamadi. Uc aydan sonra geçer dediler fakat suan sizin yazınızı okuyunca korktum 7 aylikkende oluyorsa yandık :) çikolata kakao başta gelenler listesinde gaz yapar. Ben ne kadar dikkat etsemde oluyor büyüyünce geçecek diye avutuyoruz eşimle kendimizi sizede çok geçmiş olsun. Rezene veriyorum ben birde çörek otu suyu deneyebilirsiniz bence belki bi faydası olur

Biz iki ayligiz bir çok şeyi bende yiyemiyorum malesef ve kullanmadigimiz damla vs kalmadı hiç biri fayda saglamadi. Uc aydan sonra geçer dediler fakat suan sizin yazınızı okuyunca korktum 7 aylikkende oluyorsa yandık :) çikolata kakao başta gelenler listesinde gaz yapar. Ben ne kadar dikkat etsemde oluyor büyüyünce geçecek diye avutuyoruz eşimle kendimizi sizede çok geçmiş olsun. Rezene veriyorum ben birde çörek otu suyu deneyebilirsiniz bence belki bi faydası olur
yok valla geçecek gibi degil bende küçükken umutluydum simdi de değişik gaz yapıcı seyler yememeye özen gösteriyorum diğer kızım böyle degildi ama çocuktan çocuğa değişiyormus

Back
X