kolik uyumayan bebek için tavsiye

Karanlik111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
312
158
303
merhaba.uyumayan bebeğim için nette gezinirken bir şey buldm ve bebeğimi sakinleştirdi.zor bir durum belki birilerinn işine yarr diye paylaşmak istedim.

anne karnındaki seslermiş.bebeği sakinleştiriyor uyutuyor.
atrıcz bu konuda görüşlerinizi de almak isterim.
acaba anne karnındaki sesleri dinletmek doğrumu sonçta adapte süreci yşıyorlar.ne dersiniz?

merhaba.uyumayan bebeğim için nette gezinirken bir şey buldm ve bebeğimi sakinleştirdi.zor bir durum belki birilerinn işine yarr diye paylaşmak istedim.

anne karnındaki seslermiş.bebeği sakinleştiriyor uyutuyor.
atrıcz bu konuda görüşlerinizi de almak isterim.
acaba anne karnındaki sesleri dinletmek doğrumu sonçta adapte süreci yşıyorlar.ne dersiniz?

Canm ben hala fon makinasında uyutuorum 5ayi bitecek . bizde 4ay bitti keşfettim fon makinasını ama kişiden kişiye degisio. Kimi o müzikler kimi fon kimi elektrik süpürgesi. Bende müzik falan hc olmadı .4 ay nelerrrrr çektik ayyyyyyy

bende buzuki orhanin kolik cdsini dinletiyordum ogluma,3ayi dolduktan sonra muziksiz uyumaya basladi.yavrular adapte olana kadar bu dunyaya elden geldigi kadar rahat ettirmek lazim.oyle uyuyup rahatliyorsa yavru birakin oyle uyusun

benmki daha 2 aylık ama gündüzleri uyumamaya başladıbi yarım saat 45 dk uyuyor uyanıyor tam dalamıyor.bir de rada ağlayarak uyanıyor nedense.sanki kötü rüya görür kalkarsınızya öyle.neden acaba?
gece uykusu idare eder geç uyuyoruz ama gündüze göre daha iyi maşallah.ama sıçarayark ağlayarak neden uyanıyor anlamıyorum.gece uyuyacakkende sürekli emmek istiyor.doymuyor desem kilo alımı iyi.ne zormuş anne olmak :)
her şeye telaşnanan pimpirikli biri oldum çıktım :)

Back
X