Çocuk Hastalıkları kolik yardim edin lütfen

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elifilker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
280
35
73
Mrb arkadaslar 18gunluk kizim var kolik malesef ikinip sikinmaktan uyku uyumuyor sancisi cok oluyor bn delirmek uzereyim uyku yok gunlerdir ustelik sariligimiz var dr tabsiyesiyle zinco damla kullandim banamisin demedi babs surup kullandim oda etki etmedi bugun infacola basladim hyirlisi artik umarim iyi gelir bebegime aglamaktan fitik olacak kriz geciriyor resmen sicak havlu koyuyorum karnina poposuna zeytinyağı suruyorum ama bi cozum bulamadm yardimci olub lütfen kakasini da yapamiyor

Mrb arkadaslar 18gunluk kizim var kolik malesef ikinip sikinmaktan uyku uyumuyor sancisi cok oluyor bn delirmek uzereyim uyku yok gunlerdir ustelik sariligimiz var dr tabsiyesiyle zinco damla kullandim banamisin demedi babs surup kullandim oda etki etmedi bugun infacola basladim hyirlisi artik umarim iyi gelir bebegime aglamaktan fitik olacak kriz geciriyor resmen sicak havlu koyuyorum karnina poposuna zeytinyağı suruyorum ama bi cozum bulamadm yardimci olub lütfen kakasini da yapamiyor
sab damla vermeni ve ılık rezene içirmeni tavsiye ederim canım. youtube dan açacağınız kolik videoları yani fön makinesi ya da süpürge sesi de rahatlatır kolik bebekleri. hamak ya da salıncakta sallanmak da etkili. kendin de gaz yapacak şeyler yememelisin. aklıma gelenler bunlar

sab damla vermeni ve ılık rezene içirmeni tavsiye ederim canım. youtube dan açacağınız kolik videoları yani fön makinesi ya da süpürge sesi de rahatlatır kolik bebekleri. hamak ya da salıncakta sallanmak da etkili. kendin de gaz yapacak şeyler yememelisin. aklıma gelenler bunlar

Rezene veriyorum infacol damlaya basladim o da etki etmezse artik sab alicam videoyu denemedim bugun denerim yiyecek konusuna glince ne yicemi sasrdim kaldim hersey gaz yapiyo

Rezene veriyorum infacol damlaya basladim o da etki etmezse artik sab alicam videoyu denemedim bugun denerim yiyecek konusuna glince ne yicemi sasrdim kaldim hersey gaz yapiyo
Merhaba benim oğlum 3 buçuk aylık ve en çok gaz yapan rahatsız eden yiyecekleri portakal balık ekmek özellikle beyaz olanı inek sütü peynir tüketmiyorum. Bunları yediğimde hem gazı oluyordu hem de egzeması artıyordu şimdi iyiyiz şükür. Pek bahsedilmiyor ama karbonhidrattan da tatlılardan da uzak durun bol çorba rezene çayı tüketin et de tüketebilirsiniz balık hariç meyve olarak kesinlikle elma tüketin sindirimi düzenler bebeğinize de faydası olur inşallah. Rezene çayı da ilk zamanlar hergün içerdim ben faydasını gördüm.

Kolay gelsin benim bebegimde kolikti ,suan 2.5 aylik baya atlattik diyebilirim . Maalesef sut veremiyorum bebegime sizin sansiniz sut verebilmeniz .yediklerinize dikkat edip ,fon veya elektrikli supurge sesi (gercegi sart degil ben tel.den indirmistim) dinletebilirsiniz, cogu siddetli aglamalari oyle susturup uykuya daldirdik gercekten cok etkili.acillere gittik dr.lar 3 aya kadar devam edecektir sabir gostereceksiniz dediler. Bende cesitli damlalar kullandim 1.2 gun rahatlatti sonra yine devam ,zaten koliklerde gaz damlalarinin bir ise yaramadigini okumustum .Gun saya saya helak olduk.Sabirli olun ,insanin sinirleri bozuluyor ister istemez ,bebeginize yansitmamaya calisin. Ayrica youtube da ayse oner in videolarina bakmanizi da oneririm, gaz masaji videosu cok isime yaramisti ,hem gaz hem kaka yaptirmama yaramisti . Cok kolay gelsin ,sevgiler.

Merhabalar benim de kızım kolikti ve 10 ay surdu :( Gaz damlalarının bir cogunu denedim. Aralarında en iyisi Nurse Harvey's di. Ama gaz damlalarından daha cok bebegin gelişimi önemli sanırım. Zamanla yavas yavas kayboluyor. Zor bir surec ama bunların hepsi gececek diye dusununce daha kolay atlatılabilecek bir surec.

Back
X