- Konu Sahibi melekyavrum
merhaba kızlar ben riskli bir gebelik yasıyorum,önceki konumu okuyanlar bilir. Her gün clexane iğne oluyorum. Şuana kadar 70 adet iğne olmusumdur.Allah nasip ederse insallah tüm gebeliğim boyunca da bu iğneye devam edicez.Neyse asıl sorunum kollarım iğnelerden dolayı mosmor.Antalyada yasıyorum burası gerçekten cok sıcak ve ben hep kolu kapalı seyler giyiyorum kollarımın morluğu gözükmesin diye. Gebeliğimi doğru düzgün kimseye söylemedim ve kollarımı görüp soru sormalarını istemiyorum. Gören eşimden dayak yiyorum sanabilir o derece mor.
Sizce bu morlukları kapamamın bir yolu varmı. Hergün değil elbette ama arada kısa kollu da giymek istediğimde yapabileceğim bir cözüm bulamadım.
Yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa merakla bekliyorum
Bu arada dipnot düşmek istiyorum. Anne olma yolunda öyle acılar yasadım ki kollarım için asla şikayetim yok ,şükür ediyorum,sadece göbeğim dısardan belli olmadan önce insanlardan saklayabilmek için bir çözüm arıyorum..Çünkü aa neden oluyorsun o iğneleri diyince birileri, eskileri hatırlayıp anlatıp üzülmek istemiyorum..
Sizce bu morlukları kapamamın bir yolu varmı. Hergün değil elbette ama arada kısa kollu da giymek istediğimde yapabileceğim bir cözüm bulamadım.
Yardımcı olabilcek fikirleri olan varsa merakla bekliyorum
Bu arada dipnot düşmek istiyorum. Anne olma yolunda öyle acılar yasadım ki kollarım için asla şikayetim yok ,şükür ediyorum,sadece göbeğim dısardan belli olmadan önce insanlardan saklayabilmek için bir çözüm arıyorum..Çünkü aa neden oluyorsun o iğneleri diyince birileri, eskileri hatırlayıp anlatıp üzülmek istemiyorum..