- Konu Sahibi ccerence
Ben 2 gün önce kolonoskopi oldum kesinlikle korkulacak bişi yok..Damardan uyuşturucu bir iğne yapıyorlar ama narkoz değil , hiç bişey hatırlamıyorsunuz, doğal olarak acı hissi de yok..cıktıktan sonra da hiç bir problem olmuyor..Ancak o gün yanınızda birinin olması gerekiyor çünkü çıktıktan sonra biraz uyusuk oluyorsunuz 1 saat kadar ..yürüyebiliyorsunuz , konusabiliyorsunuz ancak sarhoş gibi oldugunuz için birinin muhakkak size eşlik etmesi gerekiyor.yaptıklarınızı daha sonra hatırlamıyorsunuz çnükü :) 1 saat sonra normal hayatınıza devam edebilirsiniz.. Benim bağırsaklarımda kanama vardı iç hemoroid teşhisi konuldu..iyi ki de yaptırmısım korkmadan gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz arkadaslar :)
bende de makattan kan geliyordu ve ben normql muayene olamadım..korktum..doktor rektoskopi yapacaktı..sonra ben korkunca .o zaman endoskopideye alalım.sana iğne yapalım,sen uyu dedi..iyi dedim...ne güzel uyuyacaktım..burada bazı arkadaşlarda uyuduklarını yazmış ama aa
o iğne yapıldı...ve ben uyumadıum..uyumayı bırakın en ufak bir esneme,baş dönmesi olmadı...bütün günde gözlerim fıldır dıldırdı...doktor ,hemşire bana hep uyuyacaksın dedi ama fasa fisooo valla...
o aleti hissettim..girdiğini anlamıyorsunuz ama karın ağrısı oluyor..biraz karnım karnım diye inledim durdum...neyse oldu bitti
basurum ve fissüürüm çıktı:)
valla ben hemen kalktım,yürüdüm..yanımda birisi vardı ama o olmadan da eve gidebilirdim:))hatta bütün günde uyumadım:)hemen alışverişle çıktım...
herşeye hazırlıklı olun