• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koloposkopi sonrası kanama

bilgeannem

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
892
Puanlar
53
Hanımlar merhaba,
Koloposkopi oldum 10 gün önce, kanamam başlarda azdı, şimdi baya arttı. Doktor önemli bulmadı geçecektir dedi . Sizce normal mi?
Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi?

Hanımlar merhaba,
Koloposkopi oldum 10 gün önce, kanamam başlarda azdı, şimdi baya arttı. Doktor önemli bulmadı geçecektir dedi . Sizce normal mi?
Tecrübeli arkadaşlar yazabilir mi?
Merhaba çok geçmiş olsun, doktorunuz sizi muayene edip öylemi normal dedi yoksa sizi muayene etmeden telefonlamı irtibata geçtiniz?
Muayene edip normal dediyse demekki normal telaşlanmayın, ama sizi görmeden fikir beyan ettiyse bence doktorunuza görünün içiniz rahatlar.
Bende geçen ay kolposkopi oldum 3/4 gün hafif lekelenmem oldu ve geçti.

Merhaba çok geçmiş olsun, doktorunuz sizi muayene edip öylemi normal dedi yoksa sizi muayene etmeden telefonlamı irtibata geçtiniz?
Muayene edip normal dediyse demekki normal telaşlanmayın, ama sizi görmeden fikir beyan ettiyse bence doktorunuza görünün içiniz rahatlar.
Bende geçen ay kolposkopi oldum 3/4 gün hafif lekelenmem oldu ve geçti.
Teşekkürler. Muayene gittim sözlü olarak ifade ettim, geçecektir telaş etmeyin dedi. Ama normal regl kanaması gibi

Back
X