Arkadaşlar Şafak sezerin yeni filmi için ne düşünüyorsunuz? Vizyona girmesini sabırsızlıkla bekleyen varmı? Ben bir köşe yazarının yazısını okumuştum filmi çok met etmiş "kutsal damacana" gibi kırıp geçiriyor demiş. Kutsal damacana'yıda beğendiğim için filmi sabırsızlıkla bekliorum.
KÜNYE
Filmin Adı: Kolpacino
Yönetmen: Atıl İnaç
Yapımcılar: Şenol Zencir ve Selin Altınel
Senaryo: Şafak Sezer Suat Özkan Kaan Ertem Soner Günday
Yönetmen Yardımcısı: Mustafa Kara
Görüntü Yönetmeni: Feza Çaldıran
Oyuncular: Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Eriş Akman, Ali Sürmeli, Hakan Ural
HD formatında çekiliyor
29 Ekim' vizyona giricek olan filmin konusu kısaca şöyle:
Atıl İnaç’ın yönettiği film, kumarhane işleten küçük bir mafya grubunun hikâyesini anlatıyor. Etkili bir mafya babasını vuran ekip, ortadaki iki cesetten kurtulmaya çalışır...
Buda filmden bir sahne :)
Şafak Sezer diorki; 'Her şey 10 numara olsun' diye uğraştık, 'Film dediğin Fenerbahçe-Galatasaray maçı gibi olmalı. Komedi filmi yaptıysan 90 dakika non-stop güldüreceksin'
kutsal damacanıyı otobüste koymuşlardı kabus gibiydi yaa açtılar bi de sesini atlıycaktım otobüsten yemin ederim kafamçokkarıştı bi de o maskeli beşleri açmıyolar mı!!!! ya da hababam sınıfı 3,5.. otobüste daha bi kere adam gibi bi filme geldim onda da ilk cd bittikten sonra takmadılar
kutsal damacanıyı otobüste koymuşlardı kabus gibiydi yaa açtılar bi de sesini atlıycaktım otobüsten yemin ederim kafamçokkarıştı bi de o maskeli beşleri açmıyolar mı!!!! ya da hababam sınıfı 3,5.. otobüste daha bi kere adam gibi bi filme geldim onda da ilk cd bittikten sonra takmadılar
hahaha banada otobüs yolculuklarında hep aynı filmler denk geliyor. bir tek son yolculuğumda kirpi denk geldi (iyi filmdir) oh şükür dedim hababam sınıfı yada maskeli beşler değil :d