Koltugumdakı koku

Tavuskelebegi

Guru
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
1.297
16
358
Diğer
Konuyu nereye açıcagımı bılemedım buraya actım çocugum dün koltuga çısını kacırdı hemen sıldım deterjanlı bezle duruladım epey sıldım bugun çok kotu kokuyodu halı yıkama mak. Yıkadım baktım cıkmadı kaıp sabun surup uzerıne dırekt su koyup makınayla cektırdım. Koku gıttı gıbı gelmıstı ama gıtmemıs oturamıyoruz koltuga ne yapsam gıdrr bu koku cıkarmı koltuktan?

Halı yıkama firmaları eve gelip özel solüsyonlarla makinalarıyla koltuğu yıkıyorlar.Ben birkaç ay önce kirlenen tüm takımımı yıkattım.Parkeler su içindeymiş.Temizlendiler.Yatalak bir hastanın çok kirli yatağını pırıl pırıl yaptıklarını komşum söylemişti.Kullandıkları solüsyonlar kokuyu geçirir mi bilemem koltuklarınız kirliyse denemekte fayda var.

Konuyu nereye açıcagımı bılemedım buraya actım çocugum dün koltuga çısını kacırdı hemen sıldım deterjanlı bezle duruladım epey sıldım bugun çok kotu kokuyodu halı yıkama mak. Yıkadım baktım cıkmadı kaıp sabun surup uzerıne dırekt su koyup makınayla cektırdım. Koku gıttı gıbı gelmıstı ama gıtmemıs oturamıyoruz koltuga ne yapsam gıdrr bu koku cıkarmı koltuktan?

onca sey yapmısın onda koku faln kalmaz bebegın kc yasına:49:

Halı yıkama servislerinden yardım iste bence onlar bir çözüm sunacaklardır size,birde sirkeli suyu denedinizmi .sirkenin tüm kokuları aldığını duymuştum

Back
X