koltuk altı kararmaları için

gossipgirl5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
1.032
416
43
<div class="bbWrapper">koltuk altı kararmaları için kesin ve sağlıklı çözüm olarak kullandığınız bir şey var mı ne yaptınız ?</div>

<div class="bbWrapper">Bi ara bu konuda ciddi anlamda sorun yaşamıştım.Piyasada bazı ürünler var ama kullanmadım.Bir yerde hindistancevizi yağının iyi geldiğini duydum.Bir müddet her gün duştan sonra hindistancevizi yağı ile masaj yaptım gerçekten çok iyi geldi.Günden güne rengi açılıp pürüzsüzleşti.</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1104624" data-quote="neslititi" data-source="post: 79722511" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79722511" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79722511">neslititi .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Bi ara bu konuda ciddi anlamda sorun yaşamıştım.Piyasada bazı ürünler var ama kullanmadım.Bir yerde hindistancevizi yağının iyi geldiğini duydum.Bir müddet her gün duştan sonra hindistancevizi yağı ile masaj yaptım gerçekten çok iyi geldi.Günden güne rengi açılıp pürüzsüzleşti. </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>Ne kadar sürede etki etti? Bir de daha sonra yağdan arındırdınız mı öyle kaldı mı</div>

<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 1082883" data-quote="Cucuthecatt" data-source="post: 79734332" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch"> <div class="bbCodeBlock-title"> <a href="/goto/post?id=79734332" class="bbCodeBlock-sourceJump" rel="nofollow" data-xf-click="attribution" data-content-selector="#post-79734332">Cucuthecatt .!.:</a> </div> <div class="bbCodeBlock-content"> <div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent "> Ne kadar sürede etki etti? Bir de daha sonra yağdan arındırdınız mı öyle kaldı mı </div> <div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div> </div> </blockquote>10 günde ciddi anlamda farketti.Hem rengi düzeldi hem de pürüzsüzleşti.Sonrasinda yıkama yapmadım.</div>

Back