• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk altı kararması

sessizliiik

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Yer
İzmir
Her epilasyon sonrası yaşıyorum.Temiz olsa bile kirli gözüküyor. Var mı uyguladığınız bir yöntem?

Buna bi çare bulamadı günümüz teknolojisi :50:,merakla bekliyorum

Malesef net cozumu yok gecici cozumler belki kremler falanl hep merak etmisimdir su unluler nasil yapiyo cok guzel gorunuyo cogunun koltuk alti

Benimde öyleydi ama karbonat kullanıyorum baya açıldı bu yaz rahattım sürekli kullan açılıyo bayaa

Benimde öyleydi ama karbonat kullanıyorum baya açıldı bu yaz rahattım sürekli kullan açılıyo bayaa

Merhaba, karbonatı nasıl kullanıyorsunuz acaba bende konu sahibi arkadaş ile aynı dertten muzdaribim aydınlatırsanız sevinirim.

Merhaba, karbonatı nasıl kullanıyorsunuz acaba bende konu sahibi arkadaş ile aynı dertten muzdaribim aydınlatırsanız sevinirim.

duş aldıktan son kuruluyorum karbonatı sürüyorum deodorant,roll kullanmamada gerek kalmıyo ter kokusunu da önlüyor aynı zamanda.
tavsiye ederim yani

Epilasyondan sonra hemen su degmesi kararma yapiyo diye biliyorum..

furacin krem bende geçirdi kalmadı hiç koyuluk :)

nasıl kullandınız acaba ben doktora gittim ama bi ilacı yok dedi aile hekimimiz. Mart sonu düğünüm var yardımcı olur musunuz =(:18:

nasıl kullandınız acaba ben doktora gittim ama bi ilacı yok dedi aile hekimimiz. Mart sonu düğünüm var yardımcı olur musunuz =:-)18:

Biraz geç oldu ama epilasyon sonrası furacin sürüyordum, geçtiler. Hatta şimdi biraz tekrar oluşur gibi olunca yine sürüyorum :)

Back
X