Koltuk döşemesi yenileme

sinnnf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
393
12
48
Diğer
arkadaşlar koltuklarım henuz 4 yıllık gayet sağlam modelini sevıyorum da , gel gör ki o zamanlar leke tutmayan özellikte kumaşlar yoktu ve ben yıkadıkça hem soldular hem de lekeler çıkmaz oldu..

Kaplatmak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı ne tür kumaş sececeğimi bilmiyorum evde çocuk var yeri geliyor mürekkep döküyor..şu anki koltularımda tutkal dökülmüş yani o vaziyet

Fikirlerinizi bekliyorum..

slm arkadaşım ben sana şöyle yardımcı olayım.yeni oturma odası aldım ve kumaşı çok güzel mondiden alırken söylemişlerdi kumaş hiçbir şekilde leke tutmuyor diye gerçekten süper.bir sorun kumaşın adı ne diye.model lilya color adı da :)

Merhaba arkadaşlar ben 4 yıllık evliyim antilop kumaştan yaptırdık koltuklarımızı leke tutmuyor su geçirmiyor filan çok güzel ama gel gelelim ki 4 yılda kumaş deforme oldu ve yer yer yırtılmaya başladı resmen kabuklanıp kalkıyor şimdiye kadar sadece 2 kez sökülüp yıkandı onun haricinde silindi bizde mi hata oldu bilemiyorum açıkçası tavsiye etmiyorum şimdilerde bende değiştirmek istiyorum ve araştırmaya başladım koltuklarını döşeten varsa bilgileri paylaşabilir mi fiyat ve kumaş ismi verirseniz sevinirim iyi günler herkeze

Koltuk kumasi degistirmek o kadar pahali ki yeni koltuk almak daha mantikli oluyor. Bence once bir fiyat alin birkac yerden, ona gore karar verin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…