• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk modeli berjerler

rainmistik

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2008
864
682
648
Nevşehir
Hanımlar bu modeli beğendim istikbal alexa modeli ancak berjerler kenarları Demir ben beğendim aslında ama sandalye gibi dururmu salon oturma odası bir bizim ustundeyiz hergün.18 yılın üzerine degisecegim fikriniz onemli

Eklentiler

• 1000048528.webp
    1000048528.webp
    71,1 KB · Görüntüleme: 55
Beğenmedim zaten bu marka da güzel değil bizim koltuklar çöktü ve destek olmadılar kumaşı pot pot oldu tiftiflendi değiştiririz ama 1 kere diyorlar

Son düzenleme:
Ben bayıldım berjerlere çok güzel. Ama 3lüyle çok uyumlu değil gibi oldu. Berjerler modern 3lüsü klasik gibi. Ama şunu bi düşünürdüm. Ben tekli koltukta oturmayı çok severim. Kenarına da bayaa yaslanırım kolumu koyarım yamuk oturuyosam bacağımı koyarım filan. Sert oluşu bi tedirgin ederdi. Ona da kullanım alışkanlığınıza göre karar verirsiniz.

Ya tekli bu model berjer arıyorum kenarları ahşap tarzında
Çok güzel bence çok beğendim çok zengin bi duruşu oluyo böyle berjerlerin genel olarak da güzel duruyor

Uclu koltuk klasik berjer ise ayri bir modern takimdan alinma hissi veriyor. Aksam yorgunlukla kol koyma aliskanliginiz da varsa hele ki kis gunu kombi acilmadan o demirler soguk olur🙈

Back
X