- 1 Ağustos 2012
- 469
- 48
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bu koltuklardan 3+3+1+1 şeklinde aldım ama renklerde hala kararsızım. Bir 3lüyü mor diğer 3lüyü krem aldım. Berjerlerin ikisinide mor aldım. Salonum için aldm bu koltukları. Renk seçimlerim doğru mu yanlış mı nasıl olmalı?
Eki Görüntüle 1158916 Eki Görüntüle 1158917
Eğer berjerler pencerenin önünde duracaksa perde renginizide düşünerek karar vermelisiniz mesela berjerler bej olup fon perdeleriniz mor tonunda olursa bence güzel bir görüntü olur.mor çok toz gösteren bir renk Bu arada. Ama ben severim bej ve mor salonda çok şık durur.benimkilerde pembe ve bej çok şık duruyor artık zaten koltuklarda iki renk moda oldu çıkta hoş duruyor
berjerlerimin ikisinide mor istedim. açık renktende cok korkuyorum acıkcası kirlenir diye. 3lünün sadece birini krem istedm. nasıl durucak hiçbir fikrim yok. endişeliyim birazcık :44:
Renk uyumu olarak gayet güzel. Fakat yer döşemeniz fon perdeleriniz mobilyalarınız halınız herşeyi bir bütün olarak değerlendirirseniz daha dogru bir karar vermiş olursunuz
evim kira oldugundan cokta bakmadım parkesine boyasına. kendi evimi alıcam insallah yakın zamanda. teşekkür ediyorum yardımcı oldugunuz için. Fonları ne yapıcam onu bilmiyrum :)
Rica ederim.ben mesela fonlarını pembe yaptım üçlü pembe diğer üçlüde bej.pembe çok hoş durdu.halıda açık tonlarda ve içerisinde mor renk minik minik desenlerde olursa şık olur.koltuklarınız çok hoş bu arada güle güle kullanın:)
Ben fonlarımı mor yaparsam çok koyumu olur bilemiyorum. yada bj bir fon seçerim halımıda aynı sekilde. öyle düşündüm bakalm :)
Evet mor koyu durur ama bej oluncaya tülle aynı gibi oluyor ya. Salonda mor daha gosterıslı olurdu.isterseniz koltuklarınız gelsin daha sonra yavaş yavaş fonları halıyı flan tamamlarsınız.a bu arada salonunuz aydınlık değilse gerçekten mor kasvetli olur
Salonum çok aydınlık fazlasıyla güneş alıyor. 2 tane yere kadar cam var ayriyetten balkona acılan yere kadar cam kapı var. fon hiç yaptırmasam olurmu ki acep :) boşmu durur cok
Aaa aynı benim ev desenine:) fonsuz düşündüm şuan evimi. Bayağı bır sade görünürdu birde camlar yere kadar olunca fon çok hoş duruyor.ama isterseniz önce biraz fonsuz deneyin gözünüze boş ve sade gelirse gider istediğiniz renk bir fon yaptırırsınız![]()