CanEs ÇoK MutluyuM Kayıtlı Üye 14 Mart 2009 2.206 1.934 333 35 20 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi CanEs #1 Yastıklar mutlaka fermuarlı olmalıdır (yıkanabilmesi için). Koltuk döşemelerini portatif yaptırabilirsiniz (gerektiğinde çıkarıp yıkaya bilmek için). Salonlarda kullanılacak döşemelik kumaş tek renk ve koyu olursa salon daha elit görünür ve aksesuarlar ön plana çıkar. Küçük mekanlarda açık renk koltuklar tercih edilmelidir. Ağır gramajlı koltuklar tercih edilmemelidir Modüler koltuk (ayrılabilen) sistemi tercih edilmelidir. Yalın sade modellerin modası hiçbir zaman geçmez. Koltuklarımızı silerken (kadife ve tüylü dokumalarda) son durulama suyuna sirke koyarsak (az miktarda) kumaşların daha çok parladığını fark ederiz.
Yastıklar mutlaka fermuarlı olmalıdır (yıkanabilmesi için). Koltuk döşemelerini portatif yaptırabilirsiniz (gerektiğinde çıkarıp yıkaya bilmek için). Salonlarda kullanılacak döşemelik kumaş tek renk ve koyu olursa salon daha elit görünür ve aksesuarlar ön plana çıkar. Küçük mekanlarda açık renk koltuklar tercih edilmelidir. Ağır gramajlı koltuklar tercih edilmemelidir Modüler koltuk (ayrılabilen) sistemi tercih edilmelidir. Yalın sade modellerin modası hiçbir zaman geçmez. Koltuklarımızı silerken (kadife ve tüylü dokumalarda) son durulama suyuna sirke koyarsak (az miktarda) kumaşların daha çok parladığını fark ederiz.
B beulita Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Aralık 2009 35 1 86 Ankara 30 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi CanEs #2 hepsi çok güzelde sirke olayı kötü ya çok fena kokuyor.ben ara sıra yer silme kovasına döküyorum biraz kötülüklerden koruması için(büyü müyü) bide sirke mikropları öldürüyor o bakımdan aman Allahh nasıl bir koku o öylee
hepsi çok güzelde sirke olayı kötü ya çok fena kokuyor.ben ara sıra yer silme kovasına döküyorum biraz kötülüklerden koruması için(büyü müyü) bide sirke mikropları öldürüyor o bakımdan aman Allahh nasıl bir koku o öylee