Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuk takimi nasil ve renk uyumu

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

canybudy

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
129
61
298
Merhabalar, salon icin resimdeki koltuk takımıni begendim renk olarak aklimda hep pudra bej varken sari da guzel geldi ve sari ve bej yaptirsak sizce nasil olur fikir verebilirseniz sevinirim

Eklentiler

• 20140923_143813.webp
    20140923_143813.webp
    167,2 KB · Görüntüleme: 25.121
Gayet güzel, pudradan artık gına geldi ben de çok severim de her yerde görür olduk.
Bu değişikmiş, sarıyla mor çok yakışır bu arada :KK52:

nerede kullanıcagınaz bağlı bence oturma odaı olarak kullanıcaksanız görseldeki rengi fakat ayrı bır odada salon takımı olarak düşünüyorsanız pudra mükemmel derim

mükemmel bence zevklisiniz e ayrıca ;)

Merhabalar, salon icin resimdeki koltuk takımıni begendim renk olarak aklimda hep pudra bej varken sari da guzel geldi ve sari ve bej yaptirsak sizce nasil olur fikir verebilirseniz sevinirim
sarı -kahve değil de, sarı- bej olsa daha iyi olur sanki. ikisi boğulmuş.

Yorumlar icin tesekurler koltul takımını satin aldik ve bir buyuk sari dierleri acik renk kirik beyaz seklinde aldik nasil olcak merakla bekliyorum ;)

gayet iyi olmuş kahve boğmuş azcık daha ferah olur :) ne kadara nerden aldınız aceba ?

Yorumlar icin tesekurler koltul takımını satin aldik ve bir buyuk sari dierleri acik renk kirik beyaz seklinde aldik nasil olcak merakla bekliyorum :KK66:

Back
X