KOLTUK Ve Halı yıkama makinesi İş imkanı YARDIMMM

trueliving1

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2021
42
13
38
29
Merhaba arkadaşlar iyi bir koltuk yıkama makinesı almak istiyorum ücret karşılığında evlere koltuk yıkamaya gitmeyi düşünüyorum buharlı temizlik makinam da var bu şekilde kendi kendime iş imkanı yapmaya çalışıyorum en azından makşnaın parasını çıkartıp sonra gelir sağlayabilirim belkş diye düşünüyorum önerdiğiniz iyi kaliteli çok iyi temizleyen makine var mı neyi alsam önerirsiniz ev hanımıyım kendime bu şekilde ek gelir elde etmeyi düşünüyorum tutarsa inşallah (bu arada bazı makinalar var gerçekten çok uygun ve hani temizleteciğime gider onu alırım diye de düşünen olabilir yaptırayım ter temiz olsun diyen de var tabi )

ben bunu aldım. 2 hafta oldu çok da memnunum. çekme konusunda çok kol gücü istemiyor, çekişi iyi.

Eklentiler

• IMG_4959.webp
    28 KB · Görüntüleme: 19
Bize koltuk yıkamaya gelen ablanın makinesi baya büyüktü. Deterjanları da özel oluyor. Çok mantıklı bi iş olduğunu düşünüyorum. Birkaç ay borca gider, sonra kazanmaya başlarsınız inşallah

Çok güzel bir fikir harikasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…