Lekeler, Çiller Koltukaltı hakkında bilgisi ve önerisi olanlar :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

pam de beaufort

hicbi sözüne inanılmayan çakma üye, inanırsanız :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2014
171
177
48
Hepinize iyi akşamlar hanımlar. Başlıktan da anlayacagınız gibi benim sorunum ne yazık ki koltukaltımla. Zaten güneşe ve yabancı maddelere karşı yeterince hassas bi cildim var bi de bu çıktı başıma Sorunuma gelirsek koltukaltımda kararma demeyeyim de bi kahverengileşme söz konusu ve çok açık tenli olduğum için çok fazla gözüme batıyo. Yani aldıktan sonra tertemiz ve beyaz bi görüntüye kavuşmayı umarken bi de bakıyorum pütür pütür olmuş kahverengi bi koltukaltı bana bakıyo nasıl baş edicem ben bunlarla, bi akıl verin bana ilaç, bitkisel çözüm hangisi konusunda bilginiz ve tecrübeniz varsa. Bi de bilinen herhangi bi seye alerjim yok ama cildim çok hassas, yani kaşımı sabah aldırsam kızarıklıgı öglene ancak geçiyor diyeyim siz anlayın. Tavsiyeleriniz bekliyorum

herbaderm vücut beyazlatıcı krem kullanabılırsın canım. onun haricinde ağda sonrası talk pudra kullanmayı alışkanlık haline getireblrsın.

herbaderm vücut beyazlatıcı krem kullanabılırsın canım. onun haricinde ağda sonrası talk pudra kullanmayı alışkanlık haline getireblrsın.
Canım çok sagol öncelikle ilgilendigin icin. Bu kremleri sürekli kullanmak gerekiyo mu peki? Yani bi yerde okumuştum genel olarak beyazlatıcı kremlerle ilgili, kullanmayı bıraktığında eski rengine geri dönüyo diye. Bi de sizin bu krem hakkında bi tecrübeniz var mı yani ne kadar etkili acaba?

ben kendımde kullanıyorum cnm kullanıp memnun kalan cok arkadaşım var. zaten uygun fiyatta bi ürün bide bitkisel. yani bi zararı yok .bişey kaybetmezsin :) denemekte yarar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…