Koltuklarımı döşeteceğim,yardım lütfen

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
merhaba kızlar... 2oo4de evlenirken severek aldığım ve halen çok memnun olduğum koltuklarım sürekli silmekten yada oturmaktan çokk yıprandılar. dha önce evim sayfasına eklediğim resimlerden bi iki tanesini buraya da koyuyorum görmeniz için.
koltuklarımı sevdiğim için ve iskeleti süngeri sağlam olduğu için döşeteyim diyorum. ..
- sizce ne renk ve ne cins bi kumaş seçmeliyim. (bu arada perde,halı ve diğer mobilyalar değişmeyecek)ona göre renk uyduralım..bi de deri kenarlı olsa hoş dururmu bu modelde. kenarleri deri oturma yerleri başka renkli olsa güzel dururmu.

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

canım hiç araştırdın mı bilmiyorum ama yeni koltuk takımıyla çok fiyat farkı yok bu bir ikincisi senin tarif ettiğin ve hayal ettiğin gibi olacakmı tartışılır.haa ille döşeticem diyosan yaptığı işi görmeden karar verme derim sorunun yanıtına gelince bence senin halında perdende her renge uybilecek renkler.klasik düşünüyosan zemin ve kollar bakır rengi oturma yeri sütlü kahve olabilir.yok sıkıldım canlı olsun diyosan zemin ve kollar krem oturma yeri mor tonları olabilir hem trend hem şık olur .sevgiyle...

teşekkür ederim cnm tavsiyelerine.. evet haklısın yeni bir takım alsam 1000 TLye bile var. ama acaba kalitesi nasıldır. 5000TLye de var.
ben şöyle düşünüyorum aslında. benim bu koltuk takımı tepe home. aynı modeli hala üretiyor. aynı takımın şimdiki fiyatını öğrenicem. karşılaştırma yapmak için yani.
ayrıca önerdiğin renkleri sevdim. teşekkürler.........

Sürekli silmekten aşındığını vs demişsiniz yeni yaptırtsanız da aynı sorunu bir süre sonra yaşayacağınız aşikar fikrimce..

Onun için güzel döşemelik kumaşlardan koltuk örtüsü diktirmeniz daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Renklerinize gelince hangi rengi seversiniz bilemem.. Ahşap rengi ağırlıklı mobilyalar.. Turuncu rengi kahve ile hoş duran renktir. Bordo, sarı da aynı.. tabii renk seçimi zevk bişey.. (

Son düzenleme:
Sürekli silmekten aşındığını vs demişsiniz yeni yaptırtsanız da aynı sorunu bir süre sonra yaşayacağınız aşikar fikrimce..

Onun için güzel döşemelik kumaşlardan koltuk örtüsü diktirmeniz daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Renklerinize gelince hangi rengi seversiniz bilemem.. Ahşap rengi ağırlıklı mobilyalar.. Turuncu rengi kahve ile hoş duran renktir. Bordo, Krem, sarı da aynı.. tabii renk seçimi zevk bişey.. (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…