Komadayken bıle allaha bebek dıye yalvardım

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
41
Almanya
Arkadaslar ben 4bucuk senelik evliyim 2 .3 seneden beri bebek istiyoruz ama olmuyordu cokta ustune dusmedim cunku sagligim iyidi ondan emindim doktorun demesiyle biz bebek isterken gecen sene trafik kazasi gecirdik benim dururmum cok agirdi 10 gun komada yattim komadayken cok iyi hatirliyorum allahim benim canimi alma anne olmadan diye allaha cok dua ettim hatta teyzem cok birseyler konususoyrdun allaha yalvariyordun dedi ve allah gucuyle hizli ilesmeye basladim ama dahale bir bebek sayibi olmadim ve cok uzuluyorum hic ummadigim insanlar hamileler

herşeyin bir vakti zamanı var biliyorsunuz.Allah'a olan inancınız bu kadar fazla demekki ki komada bile hep dua etmişsiniz.dua etmeye ve sabırlı olmaya devam edin.Tıptaki gelişmelerden de faydalanmanız için umarım maddi durumunuz da yerindedir.
geç olsun ama güç olmasın.Rabbim size ve isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum ben de çok dua ettim.Başkalarının hamile olduğunu öğrenince insan doğru düzgün sevinemez bu yüzden kendine çok kızar hatta yaptığından utanır bile.Hamile birini görmek bile yarasını deşmeye yeter.Sana tek tavsiyem şu olabilir duanı et ama kendini Allah'a teslim et.O'nun en iyisini bildiğine inan, en doğru zamanda olacağını düşün ve sakın ümidini kaybetme.Yaptığı sınavları alnının akıyla geçebilmek için dua et.Ben dua ederken hep Allah'ım bize sağlıklı hayırlı bir çocuk bağışla ama vermeyeceksende buna dayanma gücü ver diye dua ettim.Senden gelen herşeye razıyım ama sabrını da ver dedim ve hiç beklemediğim bir anda hamile olduğumu öğrendim.Tamamı hayırlı gelir mi bilmiyorum şimdi de onun için dua ediyorum ama insan ne gelirse O'dan geldiğini düşündüğü zaman daha güçlü olabiliyor.Sen de öyle yap.Allah size de en yakın zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin inşallah.

beklemek ne zor gelir insana böyle zamanlarda.. geniş zamanlarımız yoktur sabır ederken.. hep bir acele kaplar yüreğimizi. kadının doğasında var anne olmak.. o canlıyı büyütmek.. bilirim ne zordur hamile insanı yakınında görmek..doğum yapan birinin yanına gittiğinde darısı başına dendiğinde dışarıya gülüp içini kemirmek... senden sonra evlenenlerin çocukları olduğunda ve senin hala olmadığında bilirim ne zordur sabır etmek... hiç hak etmediğini düşündüğün insanları ve bebek aldıran insanları gördüğünde sabır etmek ne zordur.... Ancak isyan etmeyiz yine de. Biliriz ki acıyı veren Allah sabrını da verir. Gözü yaşlı yollara bakanları kavuşturan Allah bebeğini dört gözle bekleyen kadınları da bu dünyada anne olmadan yanına almayacaktır inanıyorum. Hepimiz bekleriz ki evliliğimizin ilk yıllarında, gençken, yaşıtlarımız bebeklerini kucaklarına alırken bizim de olsun. Ancak bu dünyada 55 yaşında anne olan kadınlar da var.... Dilerim çok geç olmadan olur ama seçme şansımız yok ki. Kaderimiz Rabbimizin elinde. Beklemekten başka çaremiz yok arkadaşlarım. İşte zor olan beklemek çok zor çokk.....

bende sabırla bekleyenlerdenim... anlattıklarınız resmen benim hissettiklerim benim yaşadıklarım Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin RABBİİM. bende 8 sene oldu bekliyorum. herseyi ama herseyi yaptık tıbben bi sorun yok. vardır Allah'ımın bir bildiği diyip bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…