• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kombi Arıza için Mahkeme?

ismigizli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
133
-17
18
29
İyi Günler,
Eski evimizden taşınalı bir kaç gün oldu,
İlk o eve taşındığımızda Kombi zaten bozuktu, sürekli çalışmıyordu. Ara sıra oluyor sonra kendiliğinden kapanıyordu.. biz bir şekilde idare ettik. Şimdi evden çıktıktan sonra Ev Sahibimiz bizi Mahkemeyle tehdit etti. Kombiyı bizim Tamir ettirmemizi istiyor. Bunun için bizi Mahkemeye verebilir mi?

Niye bozuk kombiyle yaşadiniz? Girdiginiz gibi bozuksa bunu ev sabinize neden soylemiyorsunuz cikana dek?

İyi Günler,
İlk o eve taşındığımızda Kombi zaten bozuktu, sürekli çalışmıyordu. Ara sıra oluyor sonra kendiliğinden kapanıyordu.. biz bir şekilde idare ettik. Şimdi evden çıktıktan sonra Ev Sahibimiz bizi Mahkemeyle tehdit etti. Kombiyı bizim Tamir ettirmemizi istiyor. Bunun için bizi Mahkemeye verebilir mi?
Siz girmeden çıkan kiracıya sorsun bozuk olup olmadığını sonuçta siz girdiğinizde bozuktu diyorsunuz ya.

kendisine kombiyle alakalı hiç bilgi vermiş miydiniz otururken ?
ben taşındıktan 3 ay sonra kombi arızalanmıştı. kendisine bunu söylediğimde sizin tamir ettirmeniz lazım ben size sağlam vermiştim gibi bişiler zırvalamıştı
biz de tanıdıkla falan hallettik ama her sene 1 kere mutlaka bi arızası olur
kendimiz uygun fiyata halledip geçiyoruz
ama hani bizimkinin haberi var bugün taşınsak beni kalkıp bununla suçlayamaz mesela
çünkü söylemişim zamanında, ilgilenmemiş .
siz de kendisine bilgi verdiğiniz halde adam ilgilenmediyse sizi hiçbir şeyle suçlayamaz
yok hiç haber vermediyseniz o zaman sıkıntı yaratabilir bu durum

ama ben korkmanızdan yana değilim çünkü kombi kullanıcı hatasıyla bozulan bi alet değil
bi parçasını falan kırmadıysanız sizin üstünüze atamaz
zaten sorunun kullanıcı hatası olup olmadığı da kanıtlanabilir bişey
her eşya gibi kombi de zaman içinde eskir, zaman içinde parçaları yıpranır ve bozulmalar meydana gelir
kombi gibi bi cihazı bozmak için hakkaten uğraşmak lazım yani

çok eskiden bi ev sahibim tam taşındığımın ertesi günü patlayan boru için beni suçlamıştı
15 senelik boru patlamış yani eski zaten
sen bozdun sen tamir ettireceksin falan dedi. dedim mahkemeye ver, benim bozup bozmadığım ortaya çıkar zaten
hiçbir şey yapamadı 2 gün aradı sonra istediğini alamayınca sustu

İyi Günler,
Sizin bozuk kombiyle yaşadığınızdan haberi var mıydı ev sahibinin?
Haber vermediyseniz adamda müneccim değilse şu anki durumda haklı bence.

Back
X