- 18 Mart 2015
- 733
- 498
- 103
- 35
- Konu Sahibi ozgurruzgar
-
Biz yeni geçtik kombiye Daikin bizim markası . Ama kiradayken bi kombi vardı o kombiyle en fazla ödediğim doğal gaz parası 240 TL idi. Tabi kombiyle alakası var mı bilmiyorum. Kombinin adını maalesf unuttum. Ama en iyisi tam yığılmalı olanmışMerhaba arkadaşlar dert sayılırmı bilmem ama kaç gündür hangisi hangisi düşünmekten şu kombiyi alamıyoruz.oyüzden fikirlerinize ihtiyacım var.kaç senelik kombimiz artık çalışmıyor gerçi nezaman doğru düzgün çalıştıki servis parası vermekten çoktan yenisi almıştık bana kalsaydı.demirdöküm yağuşmasız kombimiz ve şuan demirdökümden nefret ediyorum.kime sorsam demirdöküm servis parça işi kolay bulunuyor diyor.kimi diyo demirdökümden uzak dur diyor.yani servisi ve parçası uygun diye kolay diye alıp sıkıntı çıkarmasını kabul mü etmeliyim.buderus iyi dediler ama onuda bosch almış o üretiyomuş ondada eskisi gibi değil artık diyolar.kafam çok karışık demirdöküm hakkında çok şikayet okudum.bana gercekten memnun kaldığınız kombi önerebilirmisiniz?bu birazcıkta şans işi tabiki ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var.
Aynen tam yoğuşmalı alcaz ama işte hangisi hangisi kafayı yicezBiz yeni geçtik kombiye Daikin bizim markası . Ama kiradayken bi kombi vardı o kombiyle en fazla ödediğim doğal gaz parası 240 TL idi. Tabi kombiyle alakası var mı bilmiyorum. Kombinin adını maalesf unuttum. Ama en iyisi tam yığılmalı olanmış
O kadar çok seçenek oluyor ki gerçekten insanın kafası karışıyorAynen tam yoğuşmalı alcaz ama işte hangisi hangisi kafayı yicez
İlla tutturmuşlar zaten servisi parçası rahat bulunuyor onu al.parçası rahat bununan şeyi bozulmasını kabulmü edicem çok saçma yaBiZim evdeki demirdöküm modelini türünü bilmiyorum da ekranı manuel değil tuş ile ekrandan ayarlamalı. Hiç memnun değiliz. Bakımı yapıldığı halde bi sorunu çıkıyor. Durduk yere hata veriyor falan. Aynı binada 2 ev değiştk ikisinde de aynı problem vardı
Bence de zaten çok çabuk bozulduğu için parçaları bulunuyordurİlla tutturmuşlar zaten servisi parçası rahat bulunuyor onu al.parçası rahat bununan şeyi bozulmasını kabulmü edicem çok saçma ya
Benim de eskisi demirdokumdu, fenalik gecirtmisti bana. Sonra vaillant aldim yari yogusmali, cok memnunum 3 sene falan olduMerhaba arkadaşlar dert sayılırmı bilmem ama kaç gündür hangisi hangisi düşünmekten şu kombiyi alamıyoruz.oyüzden fikirlerinize ihtiyacım var.kaç senelik kombimiz artık çalışmıyor gerçi nezaman doğru düzgün çalıştıki servis parası vermekten çoktan yenisi almıştık bana kalsaydı.demirdöküm yağuşmasız kombimiz ve şuan demirdökümden nefret ediyorum.kime sorsam demirdöküm servis parça işi kolay bulunuyor diyor.kimi diyo demirdökümden uzak dur diyor.yani servisi ve parçası uygun diye kolay diye alıp sıkıntı çıkarmasını kabul mü etmeliyim.buderus iyi dediler ama onuda bosch almış o üretiyomuş ondada eskisi gibi değil artık diyolar.kafam çok karışık demirdöküm hakkında çok şikayet okudum.bana gercekten memnun kaldığınız kombi önerebilirmisiniz?bu birazcıkta şans işi tabiki ama yinede fikirlerinize ihtiyacım var.
Yok yanlış anladınız bizde buderus alalım dedik sonra işte eskisi gibi değil falan dediklerinde öyle kaldı.aklımızda olan zaten buderus vienssman vaillant var ama işet hangisi okadar bıktıkki bozulup para vermekten oyüzden şimdi bukadar kararsız kalıyoruz.yok onun servis sıkıntısı var yok onun parçaları zor bulunuyor yordular biziBiz yeni bosch aldık. Buderusu da bosch üretiyor zaten. 15 saniyede sıcak su veriyor tıkır tıkır çalışıyor nesini beğenmediniz buderusun.
Desenize birazda şans işi yaBiz ikinci kışı geçiricez kombide memnunuz şuan için bosch marka yarı yoğuşmalı kombi. Hatta bazılarından duyduğum duşta bi anda soğuk su geliyor felan diyolar hangi marka için bilmiyorum ama ben hiç öyle bi durum yaşamadım. Annemlerin ECA marka kombisi var 10 senesi vardır rahat anca anca bozulmaya başladı onlarda memnundu.
Bana kalırsa bu elektroniklerin hepsi şans işi (sorunlu seri olmadıkça) bi arkadaşım alır sorunsuz kullanır ben alırım aldığım gün sıkıntı yaşarımDesenize birazda şans işi ya
Genelde ben alınca sıkıntı çıkıyorBana kalırsa bu elektroniklerin hepsi şans işi (sorunlu seri olmadıkça) bi arkadaşım alır sorunsuz kullanır ben alırım aldığım gün sıkıntı yaşarımtam tersi olduğu da oluyor tabi
Anladım eşimde buderus bence dedi tabi bide eca aklında bakalım1-buderus
2-vaillant
3-viessmann
Kombide sıralama budur kalite konusunda. İşi kombi olan markalardır bunlar. Beyaz eşyacıdan, şofbenciden kaliteli kombi çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?