Şaltere erişmek biraz zor da bi de anakart yanar falan gibi bişiyler okudum o yüzden tereddütte kalmıştım, yarın servis de çağırıcaz, o zamana kadar kapalı kalsa yeter sürekli su basıncı yükseliyor ve su akıtıyor çünkü.biz uzun tatile giderken kombi şalterini kapatıyoruz bişey olmuyo. babam makine müh uzmanlığı ısıtma, binada doğalgaz sistemleri cart curt, o kapattırır hep
ayrıca kombi markanız ve arızasıyla googleda arama yaptınız mı, kronik sorun mu acaba?
7/25 musteri hizmetleri yok mu firmanin ? Onlara arayip sorun
Bu hiç aklıma gelmedi bi ariyim hakikaten ya.7/25 musteri hizmetleri yok mu firmanin ? Onlara arayip sorun
Aradım kafam iyice karıştı herkes ayrı bişiy söylüyor, kronik değildir kaç senelik kombi ilk defa yaptı böyle.ayrıca kombi markanız ve arızasıyla googleda arama yaptınız mı, kronik sorun mu acaba?
Eşanjörü arizalanmistir.Şaltere erişmek biraz zor da bi de anakart yanar falan gibi bişiyler okudum o yüzden tereddütte kalmıştım, yarın servis de çağırıcaz, o zamana kadar kapalı kalsa yeter sürekli su basıncı yükseliyor ve su akıtıyor çünkü.
Emniyet olarak şalterini doğalgazını kapattım ama su vanaları yerinden oynamıyor onları kapatamadım hâlâ basınç yükseliyor sabaha kadar boşaltıcam herhalde suyu. Çok masraf çıkmış sanırım bizim de öyle olacak, yetkili servisti değil mi?Eşanjörü arizalanmistir.
Haziran ayı başında kardeşimin kombisine de aynısı oldu , parca değişti, fiyatı 11 bin civarıydi sanırım.
İnşaallah öyledir de sadece musluk değişir. Vanalar yerinden oynamıyor kapatamadım çok sıkılaşmış, banyoda tahliye vanası yok da odanın peteğindendeki vanadan tahliye yapıyorum basınç yükseldikçe.Basınç yükselme sebebi kombi altındaki musluk kaynaklıysa kombiye giden vanayı kapasanız?
Genelde banyolara tahliye vanası koyarlar. Basıncı oradan da düşürebilirsiniz.
Evet yetkili servisti.Emniyet olarak şalterini doğalgazını kapattım ama su vanaları yerinden oynamıyor onları kapatamadım hâlâ basınç yükseliyor sabaha kadar boşaltıcam herhalde suyu. Çok masraf çıkmış sanırım bizim de öyle olacak, yetkili servisti değil mi?
Bizimkinin de eşanjörü bozulmuş, on bine yakın verdik biraz bakım da yapıldı, neyse buna şükür yine de.Evet yetkili servisti.
Umuyorum çok masraf cikarmaz size