Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba;
Aşağıdaki koltuk kumaşına uygun duvar boyası ve perde rengi modeli hakkında yardımcı olurmusunuz?Fikirlerinizi bekliyorum:)Teşekkürler:)
Eki Görüntüle 1213747 Eki Görüntüle 1213747
Merhaba;
Aşağıdaki koltuk kumaşına uygun duvar boyası ve perde rengi modeli hakkında yardımcı olurmusunuz?Fikirlerinizi bekliyorum:)Teşekkürler:)
Merhaba;
krem bej tonlarında duvar rengi , gayetdüz şnce pileli cappucino yada nil yesili yada yine duvar rengine yakın perde ..Bence mor yada pembe tonu renkler asil bir görünümden uzaklastırır bu ikiliyi ; çiöek desen pek sevmem ama bu fena durmuyor yine de tercih etmem ortamı sakinleştirmek adına bu dediğim renkleri tercih ederdim ama mor mor her daim favorim![]()
Eger cok koyu tonlarda bi duvar boyasi istemiyosan dyo kumsali tercih edebilirsin ne kum beji ne krem cok tatli bi rengi var illa dyo marka olmak zorunda degil tum boyacilar kod numarasini verdiginde bu rengi elde edebiliyor canim
krem bej tonlarında duvar rengi , gayetdüz şnce pileli cappucino yada nil yesili yada yine duvar rengine yakın perde ..Bence mor yada pembe tonu renkler asil bir görünümden uzaklastırır bu ikiliyi ; çiöek desen pek sevmem ama bu fena durmuyor yine de tercih etmem ortamı sakinleştirmek adına bu dediğim renkleri tercih ederdim ama mor mor her daim favorim![]()
benim gelin evimdeki köşe koltuğumda aynı böyle mor renk hatta bi iki ton daha koyu bile olabilir perdelerimde tülüm düz fonlarım mor çiçekli duvarları marshall damla sakızı renginde boyadık gayet uyumlu oldu![]()
Füme tonlarında duvar boyası,ekru kruvaze tül ve stor...Ayrıca fon perde olarak ta yine lila renk tercih edebilirsiniz...Halınız da düz gri olabilir.Mutluluklar evinizde...![]()
Koltuklarda desen varsa perde ve haliyi sade bırakmak gerekiyo...
Cook cook açık gri tonda bi duvar toz pembe desensiz tül perde bi ton koyusu da fon aklıma geldi benim...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mobilyaların rengini kum beji duvarla ortaya cıkarabilirsin. Perde modası bence bitti artık zebra stor var. Güneşlik ve tül bir arada, kenarlara da mor fon kullanabilirsin. hem kullanışlı zahmetsiz hemde çok şık olur.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
keşke benimde koltuk renklerim böyle olsaydı cook zevklisin maşallah konu sahibi arkadasım bu zevkli hatunu bir dinle bence çook güzel bayıldım bittiimmm ayyyy:119: :119:
:81::81::81::81::81::103::103::103::103::103::103:
Merhaba;