kombinimde bana yardim edin kizlaaaar

Turunculamba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
655
112
123
mesela nasil bardaklar nasil mas
Elma armut kurabiye

Son düzenleme:
beyaz bir masa örtüsüne ,toz pembe bir runner düşündüm ,ama renk sadece runnerla kalsın çünkü zaten renkli bir takımınız var ..Bardakları da başkası bulsun :D

Eklentiler

• c45ff596dc210be70641ca97de638220.webp
    c45ff596dc210be70641ca97de638220.webp
    5 KB · Görüntüleme: 763
beyaz masa örtüsü üzerine tabaktaki minik papatyaların renginde bir runner ve yine tabaktaki karanfil desenlerinin renginde kadehler gayet şık olur..

çok desenli bunlar ben daha sade seviyorum ondan bilemedim:KK43:
Aslinda bende sadelige bayiliyorum fakat bunu dort sene once ceyize almistik reklemlarda falan hep cikiyodu ondan gaza geldim galiba aldim:) simdi de bunu en guzel nasil kombinlerim dusunuyorum.yeni yemek takimi alamam hic kullanmadim gibi bisey bu takimi:)

Pembe runner yazıp görsellerden arattım :KK66: Ama benim fikrimi sorarsanız mor kadehler falan iyice cümbüş olur ..Siz en iyisi düz renk kadehler kullanın ...
Dogru cnm peki sence runner dantellimi yoksa sade mi olsun olabildigince sade kullanmak daha mi iyi sanki.baya desenli cunki takimim ::confused:

Dogru cnm peki sence runner dantellimi yoksa sade mi olsun olabildigince sade kullanmak daha mi iyi sanki.baya desenli cunki takimim ::confused:

Olabilir düz bir runner mantıklı keten mi olur yoksa masa örtüsü hangi kumaştansa ondan mı olur bilemedim :D Masa kurulunca bana atarsınız resmini merak ettim :D

Olabilir düz bir runner mantıklı keten mi olur yoksa masa örtüsü hangi kumaştansa ondan mı olur bilemedim :D Masa kurulunca bana atarsınız resmini merak ettim :D
Evet o da var demi:KK17:Ikiside ayni kumas mi yoksa ikisi farkli kumas olsada olurmu.bu konu hakkinda bilgisi olan arkdaslar varsa lutfen yazin:KK45:Tam cnm resim atarim fakat biraz zmn gecicek.olayi halledince aticam resim:KK15:

Cnm ketene keten satene saten mi koymak gerekiyo.yani runner ve masa ortusu kombininde.bi fikrin var mi.bude buradaki ortu keten mi.leke tutmaz ortuler ketende de mevcut mu.cok mu sordumo_O

Bu resimdeki keten ve maalesef leke tutuyor. Bu masa örtüsünü ve runnerın kare olanini kullanıyorum. Hep beğeniyle karşılandı. Zaten ben de english home'da görerek bu şekilde kullanmaya başlamıştım. Saten örtüye saten runner göz yorucu geliyor bana açıkçası.

C
Bu resimdeki keten ve maalesef leke tutuyor. Bu masa örtüsünü ve runnerın kare olanini kullanıyorum. Hep beğeniyle karşılandı. Zaten ben de english home'da görerek bu şekilde kullanmaya başlamıştım. Saten örtüye saten runner göz yorucu geliyor bana açıkçası.
O zamsn saren olsa bile ortu keten runner olur diyosun o zmn oylede yapabilirum:) tesekkirler cnm cvbna

Gümüş gri yaldızlı, beyaz masa örtüsü, kırışmayan ütü istemeyenler var ya... Kenarında kendi danteli olanlar da var.
Gümüş gri runner, altlıklar
Düz cam bardak olabilir, ya da kendinden desenli beyaz olabilir, çok uç renk olmadığı sürece camın her türlüsü olabilir. Ama şık kesim olursa çok hoş olur.

Buna benzer bir takımı sarı sedef ve gümüş sedefle kombinleyerek masamı hazırlıyorum. Çok şaşalı oluyor ;)

Gümüş gri yaldızlı, beyaz masa örtüsü, kırışmayan ütü istemeyenler var ya... Kenarında kendi danteli olanlar da var.
Gümüş gri runner, altlıklar
Düz cam bardak olabilir, ya da kendinden desenli beyaz olabilir, çok uç renk olmadığı sürece camın her türlüsü olabilir. Ama şık kesim olursa çok hoş olur.

Buna benzer bir takımı sarı sedef ve gümüş sedefle kombinleyerek masamı hazırlıyorum. Çok şaşalı oluyor :KK66:
Canim mumkunse o bahsettigin ortunun resmini atar misin.kirismayan falsn demissin hic duymsdim gormedim.:110:

Bu şekilde. Ucu dantelli olanları da var. Tamamen kırışmıyor değil ama çok fazla kırışmıyor. Bunun gri yaldızlısı süper olur.

Eklentiler

• masa-ortusu-setleri.webp
    masa-ortusu-setleri.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 104
Back
X