- 15 Ağustos 2011
- 655
- 112
- 123
- Konu Sahibi Turunculamba
mesela nasil bardaklar nasil mas
Elma armut kurabiye
Elma armut kurabiye
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guzel fikir cnm:) resimdeki runner nerdrn buldun cnm.beyaz bir masa örtüsüne ,toz pembe bir runner düşündüm ,ama renk sadece runnerla kalsın çünkü zaten renkli bir takımınız var ..Bardakları da başkası bulsun![]()
Bu fikirde harika:) yani sari runnera mor kadehler mi?beyaz masa örtüsü üzerine tabaktaki minik papatyaların renginde bir runner ve yine tabaktaki karanfil desenlerinin renginde kadehler gayet şık olur..
Guzel fikir cnm:) resimdeki runner nerdrn buldun cnm.
Aslinda bende sadelige bayiliyorum fakat bunu dort sene once ceyize almistik reklemlarda falan hep cikiyodu ondan gaza geldim galiba aldim:) simdi de bunu en guzel nasil kombinlerim dusunuyorum.yeni yemek takimi alamam hic kullanmadim gibi bisey bu takimi:)çok desenli bunlar ben daha sade seviyorum ondan bilemedim![]()
Dogru cnm peki sence runner dantellimi yoksa sade mi olsun olabildigince sade kullanmak daha mi iyi sanki.baya desenli cunki takimim :Pembe runner yazıp görsellerden arattımAma benim fikrimi sorarsanız mor kadehler falan iyice cümbüş olur ..Siz en iyisi düz renk kadehler kullanın ...
Dogru cnm peki sence runner dantellimi yoksa sade mi olsun olabildigince sade kullanmak daha mi iyi sanki.baya desenli cunki takimim :![]()
Bu fikirde harika:) yani sari runnera mor kadehler mi?
Evet o da var demiOlabilir düz bir runner mantıklı keten mi olur yoksa masa örtüsü hangi kumaştansa ondan mı olur bilemedimMasa kurulunca bana atarsınız resmini merak ettim
![]()
Tedekkurler canimevet canım..
bir de dantelli runner olur mu diye sormuşsun, dantelli fazla kaçar tamamen düz bir runner kullanmalısın
nasıl kullanırsan kullan ama iyi günlerde kullan inş.
Cnm ketene keten satene saten mi koymak gerekiyo.yani runner ve masa ortusu kombininde.bi fikrin var mi.bude buradaki ortu keten mi.leke tutmaz ortuler ketende de mevcut mu.cok mu sordumEki Görüntüle 1349069 Eki Görüntüle 1349070
Böyle bir masa örtüsü ve runnerı hemen her takımınızla kullanabilirsiniz. Çok sade ve şık duruyorlar birlikte.
Cnm ketene keten satene saten mi koymak gerekiyo.yani runner ve masa ortusu kombininde.bi fikrin var mi.bude buradaki ortu keten mi.leke tutmaz ortuler ketende de mevcut mu.cok mu sordum![]()
O zamsn saren olsa bile ortu keten runner olur diyosun o zmn oylede yapabilirum:) tesekkirler cnm cvbnaBu resimdeki keten ve maalesef leke tutuyor. Bu masa örtüsünü ve runnerın kare olanini kullanıyorum. Hep beğeniyle karşılandı. Zaten ben de english home'da görerek bu şekilde kullanmaya başlamıştım. Saten örtüye saten runner göz yorucu geliyor bana açıkçası.
Canim mumkunse o bahsettigin ortunun resmini atar misin.kirismayan falsn demissin hic duymsdim gormedim.Gümüş gri yaldızlı, beyaz masa örtüsü, kırışmayan ütü istemeyenler var ya... Kenarında kendi danteli olanlar da var.
Gümüş gri runner, altlıklar
Düz cam bardak olabilir, ya da kendinden desenli beyaz olabilir, çok uç renk olmadığı sürece camın her türlüsü olabilir. Ama şık kesim olursa çok hoş olur.
Buna benzer bir takımı sarı sedef ve gümüş sedefle kombinleyerek masamı hazırlıyorum. Çok şaşalı oluyor![]()