Lekeler, Çiller komedonları gün yüzüne çıkarttım...

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

cilem32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
698
1.384
133
yüzüümde deri altı (komedon) svilceler mevcut hmde oldukca cok.1 hftadır acnelyse kullnyrum derıyı soydugu ıcn onlara bı adım daha yklstgmı dsndum kabaarık kabarık duruyolrdı (krem lekere baya etkılı bu arada :) ) bnde bugun dayanamdım tam ortalrına hafıfce ıgne batrıp çıkmayan komedonların iltihplrını cıkrttımm hepsi bomboş kaldı acnelyse kullnrken böyle bişey yapmakla dgru mu yptım bilemedım.iz kalcktır elbet az da olsa acnelyse gecırecek bılıyoorum ama yınede bı onerınz var mı sız derı altı sıvılccelere ne ypysunz acba ???

canım 32 yaşındamısın..
bu sivilce bazen yaşa başa bakmıyo

komedon dediğinden bendede vardı yakın zamana kadar yağlı şeyler yemeyi en aza indirmek gerekiyor canım..adet önceside pörtleyebiliyor bunalar bazen..sabunla yıkamak sakıncalıymış dr söylemişti..jelle yıkıycaz..

ayrıca acnlyse kullnmya basldktn ve yuzmle oynmyı brktıktn sonra komedonlr kndılıgınden gıttı patlatınca blli zamn snra tekrr aynı yerden ckıyo zaten en ıyısı oynmamak dayanmak desek daha ıyı olcak sanırım :)))))

canım sen acnelyse kullandığın için leke olmaz sanırım..yakıcılık açısından tca bu kadar yakmıyordu biliyornusun..acnelysede dediğin gibi koruyucu sürmeden çıkakarsak leke oluşabilir değilmi tca da öyle...

krem kımyasal rengınden de anlamıssındr cnm sapsarı mesela tretin var bunun kadar etkılı degl yarı yarıya dıyeyım bunun soyucu ozellıgı fazla.hatta gecene aksam yuzume surup yatım uyurken elım gozume gtmıs sanırım goz kapagımın ustu soyuldu :)) canım acıdı.ben baslard cok nemlendrdım cok yanıyodu domates gbı kızardgmı bılıyorum ya ıs erındeyım bı anda kıprkırmızı oluyorum herkes noldu noldu hasta mısın :))) anlatamıyorum da.ama artık ole ck kızarma soyuma olmuuyo.gunes daha cok etkılı degl mayıs sonna kadr kullancam ıns cok cok az kaldı zaten belli belrsız ama makyaj yapmak ıstemıyorum artık kullanıp kurtulcm hayrlsyla.hı dedgn gbı gunes kremı sart kuullanmazsan leke olusablr hanı yınede yuzunu dırek gunese cıkacak yerlerde koru krremın kullanlması ıcın son 1.5 aay falan var zaten yksa guneste cok zor.

canım sabırlıyım soyulmasını beklerim dersen tca 15 de öneririm gerçi sonbaharda falan yapabilirsin...

canım sabırlıyım soyulmasını beklerim dersen tca 15 de öneririm gerçi sonbaharda falan yapabilirsin...

tskrler tatlım bnm bıttı oldu zaten cok sukur ıns herkese fayda olr da herkes mutlu olur lazere de gıdıyorum yuzume ara verdım diğer bölgeler bitti yanı cok mutluyum sukur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…