canım 32 yaşındamısın..
bu sivilce bazen yaşa başa bakmıyo
canım sen acnelyse kullandığın için leke olmaz sanırım..yakıcılık açısından tca bu kadar yakmıyordu biliyornusun..acnelysede dediğin gibi koruyucu sürmeden çıkakarsak leke oluşabilir değilmi tca da öyle...ayrıca acnlyse kullnmya basldktn ve yuzmle oynmyı brktıktn sonra komedonlr kndılıgınden gıttı patlatınca blli zamn snra tekrr aynı yerden ckıyo zaten en ıyısı oynmamak dayanmak desek daha ıyı olcak sanırım :)))))
canım sen acnelyse kullandığın için leke olmaz sanırım..yakıcılık açısından tca bu kadar yakmıyordu biliyornusun..acnelysede dediğin gibi koruyucu sürmeden çıkakarsak leke oluşabilir değilmi tca da öyle...
krem kımyasal rengınden de anlamıssındr cnm sapsarı mesela tretin var bunun kadar etkılı degl yarı yarıya dıyeyım bunun soyucu ozellıgı fazla.hatta gecene aksam yuzume surup yatım uyurken elım gozume gtmıs sanırım goz kapagımın ustu soyuldu :)) canım acıdı.ben baslard cok nemlendrdım cok yanıyodu domates gbı kızardgmı bılıyorum ya ıs erındeyım bı anda kıprkırmızı oluyorum herkes noldu noldu hasta mısın :))) anlatamıyorum da.ama artık ole ck kızarma soyuma olmuuyo.gunes daha cok etkılı degl mayıs sonna kadr kullancam ıns cok cok az kaldı zaten belli belrsız ama makyaj yapmak ıstemıyorum artık kullanıp kurtulcm hayrlsyla.hı dedgn gbı gunes kremı sart kuullanmazsan leke olusablr hanı yınede yuzunu dırek gunese cıkacak yerlerde koru krremın kullanlması ıcın son 1.5 aay falan var zaten yksa guneste cok zor.
canım sabırlıyım soyulmasını beklerim dersen tca 15 de öneririm gerçi sonbaharda falan yapabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?