komik ama ben yaşadım :)

Asabi_kiz

Ne sen nede ben, sadece adalet kazansın...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2016
137
64
48
Kızlar gebeliğin ilk haftalarında soba dumanı mide bulantısı yapar mı? Belki size komik gelecek ama bunu 1 hafta önce yaşadım. Marketten geliyordum ve mahallede yoğun duman kokusu vardı midem çok bulandı neredeyse kusacaktım. 4 aydır bebek için çalışıyoruz. Bu ay çok belirtim var, karında şişlik, kabızlık, kasık ağrısı gibi. Ama en tuhaf olanı soba dumanından midemin bulanmasıydı. Siz hiç böyle birşey yaşadınız mı? Lütfen yazın kızlar...

Kızlar gebeliğin ilk haftalarında soba dumanı mide bulantısı yapar mı? Belki size komik gelecek ama bunu 1 hafta önce yaşadım. Marketten geliyordum ve mahallede yoğun duman kokusu vardı midem çok bulandı neredeyse kusacaktım. 4 aydır bebek için çalışıyoruz. Bu ay çok belirtim var, karında şişlik, kabızlık, kasık ağrısı gibi. Ama en tuhaf olanı soba dumanından midemin bulanmasıydı. Siz hiç böyle birşey yaşadınız mı? Lütfen yazın kızlar...

Hamile değilim ama enteresan belirti ilk defa duydum:))

peki sat nedirrr?? ve bat nedir???

off benım nelerden bulanmadı kii.
o yüzden çok normal karşıladım.
son adet tarıhınızı soylersenız yardımcı olalım:D
göğüslerde aşırı hassasıyet, aşırı yeme ıstegı falan var mı

Ben el sabununun kokusundan tiksindim. Gidip kendime ihram sabunu aldim kokusuz olmasi icin.. koku hassasiyeti cok fena birsey.. ama benim tum belirtilerim 6. Haftadan sonra çıkmıştı.

Benimde bugün olmayan kokudan midem bulandı.
Is yerindeydim 5dk otururken dalmisim sonra kokuya uyandim her odayi gezdim koku hiç tanıdık birseyin kokusu değildi yani hiç aşina değildim o kokuya sonra midem bulandi çıkardım.
Ofisteki herkese sordum bu koku ne ? Diye kimse cevap vermedi onlar garip bir koku almiyormus ama ben tam 1 saat o kokuyu hissettim ilginç ya.

off benım nelerden bulanmadı kii.
o yüzden çok normal karşıladım.
son adet tarıhınızı soylersenız yardımcı olalım:KK70:
göğüslerde aşırı hassasıyet, aşırı yeme ıstegı falan var mı
Var canım goguslerime dokunamiyorum

Ben el sabununun kokusundan tiksindim. Gidip kendime ihram sabunu aldim kokusuz olmasi icin.. koku hassasiyeti cok fena birsey.. ama benim tum belirtilerim 6. Haftadan sonra çıkmıştı.
Anladim canım benim 1 aydir şüphem var ama evde test yaptim testte negatif cikti anlamadim

Ayy o soba dumanından tam 6 ay kustum benn :D

Umarım hamilesindir (:

Valla psikolojik olarak herşey belirti oluyor İNŞALLAH hamilesindir :dua:

Back
X