komik ama ben yaşadım :)

Valla psikolojik olarak herşey belirti oluyor İNŞALLAH hamilesindir :dua:
Aynen haklisin canım onun icin artik test yapmak istemiyorum. Insallah rabbim supriz gibi bir anda hamile oldugumuzu duyacagimiz gunleri gormeyi en kisa surede nasip etsin bize canım

Oyyy melegim benim Rabbim saglikla sihhatle guzel annesine ve babasina bagislasin insallah <3 :) kiz mi? Erkek mi canım?
Kız canım amin tesekkur ederim güzel dileklerin için :)
Rabbim en kısa zamanda sanada bir melek bagıslasın insallah :)
Hayırlı bir evlat versin insallah :)
Ben cok cektim bu kömür kokusundan insallahh sende hamilesindir canim

Kız canım amin tesekkur ederim güzel dileklerin için :)
Rabbim en kısa zamanda sanada bir melek bagıslasın insallah :)
Hayırlı bir evlat versin insallah :)
Ben cok cektim bu kömür kokusundan insallahh sende hamilesindir canim
Amiiin birtanem ne guzel dua ettin oylee. Allah razi olsun, rabbim hayirlisini nasip etsin canım ama bende kiz olsun cok istiyorum yine de tabiki evlat evlattir saglikli olsun da. sana da allah hayirlisiyla saglikla buyutmeyi nasip etsin bitanem

Aynen haklisin canım onun icin artik test yapmak istemiyorum. Insallah rabbim supriz gibi bir anda hamile oldugumuzu duyacagimiz gunleri gormeyi en kisa surede nasip etsin bize canım
Amin bende bu ay asılama yaptım cok umutluydum herseyıde belirti olarak saydım ılk test silik 2. Negatıf cıktı bigün boyunca agladım içimi döktüm 2 gundur boşvermişim hala adet olmadım ama hiç bi belirtide kalmadı :KK45:

Amin bende bu ay asılama yaptım cok umutluydum herseyıde belirti olarak saydım ılk test silik 2. Negatıf cıktı bigün boyunca agladım içimi döktüm 2 gundur boşvermişim hala adet olmadım ama hiç bi belirtide kalmadı :KK45:
Bazen testler de yaniltabiliyor canım aglama lutfen :( rabbim olacagi gunu biliyor ama biz bilmiyoruz dua etmeye devam. Bu ara profil resmine hala guluyorum kiz :D

Bazen testler de yaniltabiliyor canım aglama lutfen :KK43: rabbim olacagi gunu biliyor ama biz bilmiyoruz dua etmeye devam. Bu ara profil resmine hala guluyorum kiz :KK70:
Yok aglamıom canım daha hayırlısı artık olmayınca olmuyor.. Hayata Bakışımı İfade Ediyor :KK45:

Amiiin birtanem ne guzel dua ettin oylee. Allah razi olsun, rabbim hayirlisini nasip etsin canım ama bende kiz olsun cok istiyorum yine de tabiki evlat evlattir saglikli olsun da. sana da allah hayirlisiyla saglikla buyutmeyi nasip etsin bitanem
Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız fark etmez annesi hangisi hayirlıysa Rabbim onu versin öncelikle. Ama gönlün kızdan yanaysa umarim rabbim gonlündekini hayırlı eylerde bir kızın olur canim benim :)
Iyi dilegin için çok tesekkur ediyorum

Hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli olsunda erkek kız fark etmez annesi hangisi hayirlıysa Rabbim onu versin öncelikle. Ama gönlün kızdan yanaysa umarim rabbim gonlündekini hayırlı eylerde bir kızın olur canim benim :)
Iyi dilegin için çok tesekkur ediyorum
Amin bitanem Allah razi olsun. Rabbim seni eşini ve evlatlarini peygamber efendimize komsu eylesin insallah... <3

Amin bitanem Allah razi olsun. Rabbim seni eşini ve evlatlarini peygamber efendimize komsu eylesin insallah... <3
Ayy ne güzel dualar ediyorsun sen öyle ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ Allah razi olsun canım benim :)

Back
X