komik belki ama :)

uzumgozlum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
75
1
36
Ankara
kızlar eşiniz yada sevgiliniz artistin birine hayran olsa ve bunu rahatlıkla dile getirse şunu şunu çok begeniyorum hayranım şu bana göre dünyadaki en seksi kadın dese tepkiniz ne olur . ben tepki verdiğim için güldü bana sanal bi kişiymişte ulaşması mümkün degilmişte kıskanmam saçmaymış.:26:

Biz de yakışıklı artistler için söylüyoruz sonuçta, o yüzden normal karşılıyorum :) Ama yine de "benim yanımda çok fazla dile getirme canım" derdim.

bence hiç de normal değil.Belki beğenisini dile getirebilir ama dünyanın en seksi kadını demesi sana saygısızlıktır bence.Beğenisini kendine saklamalı.Sen de bir erkek için de bakalım tepkisi ne olacak?

''Bana göre dünyanın sen seksi kadını'' demeseydi normal bi durum
Elbette beğendiğimiz isimler olacaktır,ama siz yanındayken söylemesi çokta hoş olmamış
Erkek arkadaşlarıyla sohbet arasında söylencek bişey bu

bi kaç dese sallamazdımm amaaa süreklii tekrarlıyosaa fazlaa tepki gösterirdimm sanırımm

Benim sevgilim böyle bir şey söylediğinde için için patlatmak istiyorum suratının ortasına ama sevdiğimden kıskandığımdan tabi

Ama bence normal bir durum, kendi adıma abarttığımı düşünüyorum takmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…