1saat önce felan oldu yemek yiyodum. Anneannem geldi bıyıklarımı bi aliver dedi
Ben de yemegim bitsin alayim dedim
Bak bak bıyıklarıma bi bak çok çıkmış mı diyor
Anneanne yemek yerken bakamam bitsin halledeyim dedim vay neymiş ben küçükken o benden tiksinmiş mi avret yerini mi göstermiş sanki
Neyse döndüm baktım çok çıkmamış birazdan halledeyim diyorum
Kimseden hayır yok ben parayla adam tutcam yazıklar olsun felan saydirdi
Bu arada sülalenin kuaförü gibiyim cimbizini alan bana koşar kimseyi de geri çevirmem saç boyama felan benden sorulur ki anneannemin de defalarca böyle işini yaptım tiksinmem de. Orada olay sadece yemek yememdi
Yemek yerken böyle şeylerle uğraşmak konuşmak tiksindirir
Ona bunu anlatmaya çalıştım bu seninle alakalı bi mevzu değil kim olsa aynı dedim git surdan git diye bağırdı
Adam mı tutcam dedi ay çok tatlı ya
Yaşlılar böyle huysuz olabiliyorlar çoğu zaman çok takılma, 2 kahve yap git yanına için al bıyıklarını sonra da ücretimi isterim de uzat yanağını öpüşün barışın
[E="Migim, post: 48046753, member: 175823"]Adam mı tutcam dedi ay çok tatlı ya
Yaşlılar böyle huysuz olabiliyorlar çoğu zaman çok takılma, 2 kahve yap git yanına için al bıyıklarını sonra da ücretimi isterim de uzat yanağını öpüşün barışın [/QUOTE
Şimdi bu olay oldu diye aldirtmaz da uzatacak konuyu hadi hayırlısı
İnsanlar yaşlandıkça daha alıngan oluyorlar, boşverin takmayın ama yine de başka bir şekilde gönlünü almaya çalışın bıyıklı tontişim benim ben senden hiç tiksinir miyim filan deyin hatta sarılın yani ben olsam öyle yapardım :)
Bayram günü küslük olmazmış deyin elinizde ipiniz cımbızınız gidin yanına o İnat ederse siz ondan fazla inat edin illaki yumuşar bende de var aynısı Can'ım lokumum benim
valla ben yaşlı diye insanların sürekli mazur görülmesini anlamıyorum, gayette güzel açıklama yapmışsın halbuki, illaki vicdan yaptıracaklar, yaşlı dediğinde yaş kaç merak ettim malum yaşam süresi uzadı artık 60 yaşa yaşlı diyemiyorum ben mesela...