- 9 Ocak 2017
- 1.767
- 1.402
- 48
- 45
- Konu Sahibi yesilagac44
-
Bebeğim 9 gün sonra 4 aylık olacak. Şimdiye kadar prima premium care prima active baby sleepy ve bim in bezini kullandım. İçlerinden en çok prima premium care ve sleepy yi beğendim. Active bebek çok naylonsu çocuğun poposuna değişince faşır fuşur ses geliyor. Premium care yumuşacık ve emiciği de güzel. Sleepy yi çok beğeniorum hem uygun hem yumuşak. Bimin bezi tahta gibi çok kötü sert ve hemen pişik yaptı oğlumda.Merhaba arkadaşlar aranızda komili bebek bezini kullanan oldu mu? Prima premium care yenilendi ve yeni hali çok kötü , aktif bebek çok kötü kokuyor çocuk çok idrar yapmış da saatlerdir değiştirilmemiş gibi ve belden kaçırıyor, huggies 1 numara kullandım dokusu güzel ama yanlardan kaçırıyor o da canbebe pişik yaptı artık molfixle komili ve sleepy kaldı komili zeytinyağlı falan diye geçiyor kullanan ve memnun kalan oldu mu?
Merhaba arkadaşlar aranızda komili bebek bezini kullanan oldu mu? Prima premium care yenilendi ve yeni hali çok kötü , aktif bebek çok kötü kokuyor çocuk çok idrar yapmış da saatlerdir değiştirilmemiş gibi ve belden kaçırıyor, huggies 1 numara kullandım dokusu güzel ama yanlardan kaçırıyor o da canbebe pişik yaptı artık molfixle komili ve sleepy kaldı komili zeytinyağlı falan diye geçiyor kullanan ve memnun kalan oldu mu?
Yeni premium careler çok kötü canım.Dışı yeşil beyaz olan paketler.Benim kızımın da poposunu takar takmaz kıpkırmızı yapıyordu 108lik bez elimde patladı.Bulabilirsen eski dışı tamamen beyaz olanlardan al ya da aktif bebek,molfix de deneyebilirsin.Ben de huggies kullanmıştım o dönem daha pamukluydu sudokremi poposuna sürüp huggies takınce toparladı aman diyim uzak dur yeni premium carelerden şikayetvar bu pişik olayı yüzünden şikayetle kaynıyor.Merhaba arkadaslar bebegim 1 aylik ilk dogdugundan beri prima premium care kullandim ama pisik yapti. İlk kizimada kullandim dort yil once hic pisik olmadi o kis bebegi idi bu kizim da yaza geldi sicaklardanmi anlamadim. Kac gundur kremde kullandim gecer gibj oluyor tekrar basliyo bugun itibari ile huggis yenidogan aldim deneyecem. Benim gibi sorun yasayan varmi bide sudocrem ise yaradimi.lutfen yardimci olurmusubuz. Cok uzuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?