Komili bebek bezi?

yesilagac44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
1.767
1.402
48
45
Merhaba arkadaşlar aranızda komili bebek bezini kullanan oldu mu? Prima premium care yenilendi ve yeni hali çok kötü , aktif bebek çok kötü kokuyor çocuk çok idrar yapmış da saatlerdir değiştirilmemiş gibi ve belden kaçırıyor, huggies 1 numara kullandım dokusu güzel ama yanlardan kaçırıyor o da canbebe pişik yaptı artık molfixle komili ve sleepy kaldı komili zeytinyağlı falan diye geçiyor kullanan ve memnun kalan oldu mu?

Yenidogan bebegim.Komili kullandim.memnun kalmadim.emmiyordu.kucuk geldi bedeni.huggies iyidi ama pisik icin degistirdik.prima da emmiyor heryerine bulastiriyor.
Kizkardessim sleepy kullandi .memnun kaldi..

Komili hakkında çok şikayet var şikayetler üzerine almaktan vazgeçtim... İlk zamanlar daha bebiş doğmadan önce Prima alıp koydum kenara onları kullanıyordm ama gerçekten bez çok kötü kokuyordu iyidir değildir bişey diyemem sızdırma pişik yapmadı ama o koku beni çok isgillendirdi ben ilk zamanlar çocuğun idrarı kokuyor zannetmiştim... Sonra reklamları dönünce bir paket sleepy aldım ve 2. Ayından itibaren hala devam ediyorum fiyatı da uygun pişik de yapmadı şükür...

Ben de dogumunda prima ile basladim. Ama birkac ay sonra pisik yapti ve sizdirma cok oluyordu. Simdi molfix kullaniyoruz cok cok memnunum. Ne pisik ne sizdirma var. Dokusu da gayet guzel.

oğlum 2 yaşında ilk yılında bütün bezleri denedim pişik oluyordu prima premium care kullandım 1 yıl.. 2. yılında prima sızdırmaya başladı.gittim a101in bezini denedim walla çok beğendim sızdırma falan olmuyor artık.ama yazın y,ne premium care kullanırım pamuklu dokusundan dolayı.diğer bezler terletiyor

Merhaba arkadaşlar aranızda komili bebek bezini kullanan oldu mu? Prima premium care yenilendi ve yeni hali çok kötü , aktif bebek çok kötü kokuyor çocuk çok idrar yapmış da saatlerdir değiştirilmemiş gibi ve belden kaçırıyor, huggies 1 numara kullandım dokusu güzel ama yanlardan kaçırıyor o da canbebe pişik yaptı artık molfixle komili ve sleepy kaldı komili zeytinyağlı falan diye geçiyor kullanan ve memnun kalan oldu mu?
Bebeğim 9 gün sonra 4 aylık olacak. Şimdiye kadar prima premium care prima active baby sleepy ve bim in bezini kullandım. İçlerinden en çok prima premium care ve sleepy yi beğendim. Active bebek çok naylonsu çocuğun poposuna değişince faşır fuşur ses geliyor. Premium care yumuşacık ve emiciği de güzel. Sleepy yi çok beğeniorum hem uygun hem yumuşak. Bimin bezi tahta gibi çok kötü sert ve hemen pişik yaptı oğlumda.

Komili başlığını açan olarak öncelikle yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.kendim aldım denedim ilk dönem kızartır gibi yaptı popoyu ama birkaç kullanımdan sonra alıştı sanırım kızarıklık devam etmedi.Genel olarak fena bir bez değildi bence özellikle sıvı kakayı hiç kaçırmadı ki aktif bebekte üstümüz başımız kaka olurdu hep.Çişte de fena değil bence ama nedense altını açtığımda hafif nemli hissediyorum çocuğu yani aktif bebek kadar kuru değildi.Canbebeden herşekilde daha iyiydi.bezinden memnun olmayanlar için şans verilebilir bir bez bence.Şuan için prima premium care eski paketlerden buldum onu kullanıyorum bitince bakacağım artık...

Bebek bezi için bir bakmanızı tavsiye ederim, ücretsiz ama çok işe yarayan bir uygulama. Iphone kullanıyorsanız uygulamayı indirebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba, isterseniz Bezegen isimli mobil uygulamaya bir bakın, bezlerin notları ve yorumları var, işinize yarayabilir. Kolay gelsin.

Merhaba arkadaslar bebegim 1 aylik ilk dogdugundan beri prima premium care kullandim ama pisik yapti. İlk kizimada kullandim dort yil once hic pisik olmadi o kis bebegi idi bu kizim da yaza geldi sicaklardanmi anlamadim. Kac gundur kremde kullandim gecer gibj oluyor tekrar basliyo bugun itibari ile huggis yenidogan aldim deneyecem. Benim gibi sorun yasayan varmi bide sudocrem ise yaradimi.lutfen yardimci olurmusubuz. Cok uzuluyorum.

Merhaba arkadaslar bebegim 1 aylik ilk dogdugundan beri prima premium care kullandim ama pisik yapti. İlk kizimada kullandim dort yil once hic pisik olmadi o kis bebegi idi bu kizim da yaza geldi sicaklardanmi anlamadim. Kac gundur kremde kullandim gecer gibj oluyor tekrar basliyo bugun itibari ile huggis yenidogan aldim deneyecem. Benim gibi sorun yasayan varmi bide sudocrem ise yaradimi.lutfen yardimci olurmusubuz. Cok uzuluyorum.
Yeni premium careler çok kötü canım.Dışı yeşil beyaz olan paketler.Benim kızımın da poposunu takar takmaz kıpkırmızı yapıyordu 108lik bez elimde patladı.Bulabilirsen eski dışı tamamen beyaz olanlardan al ya da aktif bebek,molfix de deneyebilirsin.Ben de huggies kullanmıştım o dönem daha pamukluydu sudokremi poposuna sürüp huggies takınce toparladı aman diyim uzak dur yeni premium carelerden şikayetvar bu pişik olayı yüzünden şikayetle kaynıyor.

Benimde bezler elimde patladi. Arayip tuketici hizmetlerini sikayette bulunacagim. Simdi huggiesi basladadim biraz toparlanmaya basladi. İnsallah bir an once gecer. Tesekkur ederim ilginize

Molfixle başladık daha sonra tuvalet eğitimi süresinde geceleri bimdeki bezden aldım daha büyüğü olmadigi için Komili kullandım idare etti bizi .. memnundum ..

Ben komiliden inanılmaz memnunum. Bebeğim 4 buçuk aylık ve asla pişik yapmadı sızma yapmadı. Şuna 3 numara kullanıyoruz ve artık 4 e geçecez. Uygun olup da bukadar iyi idare etmesi beni çok mutlu etti. Prima falan hepsi cebe düşman.

Back
X