Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim saçlarım kuru kıvırcık gibi boyalı da ve sadece komili kullanabiliyorum ama yeşil ve mavi kapaklısını hiç sevmedim turuncu ve pembe kapaklıları saçımı çok güzel yaptı krem masrafım azaldı
uzuun simsiyah saçlarımı sırf değişiklik istiyorum ama kuaföre de güvenemiyorum diye evde kendim açmaya çalıştım ve tabi ki alacalı bulacalı oldu çoook yıprandı sonrada tekrar açıp saçlarımı iyice mahvetmeyi göze alamadım ve siyaha boyadım. Buradaki yorumlara da güvenerek ballı komili şampuan aldım turuncu kapaklı dün kullandım ve şampuanın etkisini görmek için başka hiç bir krem falan kullanmadım buna rağmen o yıpranmış saclarım eskisinden daha iyi oldu bir kaç kullanımdan sonra daha güzel etkileri olur diye umuyorum kötüye giderse de yazarım tekrar
ben de normal saçlar için olanını, %100 zeytinyağı ve kına olanını iki yıkamadır kullanıyorum. saçlarımı yumuşacık yaptı. kokusu da çok hoş. yıllardır pantene kullanıyordum bi deneyeyim dedim pantene den daha yumuşak daha güzel yaptı. kullanmaya devam edicem sanırım :)
ben daha önce hiç komili şampuan kullanmadım :) sıvı sabunu vr evde şampuanıda dikkatimi çekti şuanda kullandığım şmpuan bitince komiliye geçebilirim blki :) şuanda duru kullanıorum memnunum ama birde komiliye bkmak istiyorum