Biliyorum fakat kendisi çok fakirlik gördüde şimdi insanlara nasıl böyle bakabiliyorKocaman adama doğruyu yanlışı öğretebileceğini sanmıyorum.
Bilmem ki tanımıyorum kendisini...Biliyorum fakat kendisi çok fakirlik gördüde şimdi insanlara nasıl böyle bakabiliyor
Nasıl enteresan sen insanların kişiliğine mi bakarsın kıyafetine mi herşey mevkii mi para mı tamam çok hayırlı bir evlat olmadım fakat insanlara hiçbir zaman öyle bakmadım hiçbir zaman kendimin doğru oldugunuda söylemiyorum annemle aramız bozuk olabilir ama benim hikayemi yaşadıklarımı bilmeden bana konuşma lütfenBu yüzden babandan "igrenmen" çok enteresan.Eski konularını da biliyorum. Önce sen bir ergenlikten çık, sonra babanı elestirirsin.
bu yuzden babadan ıgrenılmez
valla o degılde baban senı gercekden tanısa sevmeye devam eder mı dıye merak edıyorumNasıl enteresan sen insanların kişiliğine mi bakarsın kıyafetine mi herşey mevkii mi para mı tamam çok hayırlı bir evlat olmadım fakat insanlara hiçbir zaman öyle bakmadım hiçbir zaman kendimin doğru oldugunuda söylemiyorum annemle aramız bozuk olabilir ama benim hikayemi yaşadıklarımı bilmeden bana konuşma lütfen
valla o degılde baban senı gercekden tanısa sevmeye devam eder mı dıye merak edıyorum
sırf babanı sıkayet etmek ıcın acılmıs konu
ya bak soyle dusunSürekli karşında böyle konuşan birini görmek istermisin bana bile üstündeki kötü diyor
ama bak cok agresıfsın canım benım sana bırsey soylenmıyor kıNeyi ima ediyorsun zaten kendinide söylüyorum burda ne dediysem merak etme
ya bak soyle dusun
her cesıt ınsan var bunlardan bırıde baban
sen konusurken kımbılır o ne dusunuyor ama ıgrenıyorum falan demıyor
anlatabıldım mı
adam hakkını yememıs senı dövmemıs annene sıddet ıhanet uygulamamıs hatta anladıgım kadarıyla serbest rahat bı kızsında
babanla baska ne sorunun olabılır kı
ozaman dert yancaksan ondan yana yan derımAnneme gayet iyi davrandığı bize gayet iyi bir baba olduğunu nerden biliyorsun ? Bu kadar emin nasıl konuşuyorsun?
Nefret ettiriyor böyle devamlı konuşunca sürekli birilerini ezme durumundaAyni kuzenimin kayinpereri. Kimseyi begenmez, o fakir bu fakir. Benim bunum var onun yok falan. Bir gun davetiye dagitiyormus babamin arabasiyla(!) yolda biri buna selam vermis samimi konusmus ama adam davetiye vermemis ona. Babamda demis ki ona niye davetiye vermedin, "Benim fakir adamla isim olmaz" demis. Ama isler oyle bir degisti ki suan bir gecekondunun cuzi miktar kirasini bile odeyemiyor, sokaga birakilan kuru ekmekleri topluyor.
2. El araba değil düşün,celeri fikirleri insanları küçük görmesiozaman dert yancaksan ondan yana yan derım
2 el araba mevzusundan daha onemlı olmalı ıgrenmen ıcın
demınkı yazdıgım yoruma gelıyorum yıneKonu
2. El araba değil düşün,celeri fikirleri insanları küçük görmesi
Benim çevremde,ailemde bunun tartışması bile yapılmaz. Çünkü kimse şekilci değildir etrafımda. Sadece babadan igrenmek, böyle bir sebep yüzünden bana fazla geldi.Hikayeni elbette bilemem.Ama konularına, dert edindiğin seylere bakarak, anlattigın kadariyla ben böyle bir izlenime kapildim. Elbette yanılıyor olabilirim ama istediğimi dusunebilirim değil mi? Sonuçta burasi yoruma açık.Ayrıca nerden bilelim babanla başka ne yaşadın oyku? Bilmedigimiz şeyler üzerine yorum yapamayız. Kırmak için yazmadım ayrıca.Nasıl enteresan sen insanların kişiliğine mi bakarsın kıyafetine mi herşey mevkii mi para mı tamam çok hayırlı bir evlat olmadım fakat insanlara hiçbir zaman öyle bakmadım hiçbir zaman kendimin doğru oldugunuda söylemiyorum annemle aramız bozuk olabilir ama benim hikayemi yaşadıklarımı bilmeden bana konuşma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?