Komşu çocuğu mu dövüyor?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Hayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?

Hayırlı geceler derdim tam olarak bu şuan keşke ses kaydedebilsem.. Alt komşumuz her gece istisnasız 10 da başlıyor 1,2 ye kadar çocuklarına bağırıyor 3 tane cocuk biri oğlum gibi bebek sanırım. Cocuklar yavrum anca ağlıyor kadın sus kapa çeneniiii Suus diye bağırdıkça bebekler de korkuyor. Kocası da evde onun da hep sesi geliyor. Sesden rahatsız değilim endişem çocuklara zarar mı veriliyor? Git sor uyar demeyin hiç görmedim. Bir de korkuyorum sanane falan der iş büyür yada bilemem ki belki zarar verir.. Her gece böyle polisi arasam kimlik bilgisi verilir mi onlara?
Polis bilgi vermez, komşular rahatsız olmuş derler.

Polis de sosyal hizmetler de sikayet edeni desifre edebiliyor,ama deger bence,sizce de oyle degil mi? Varsin kim oldugunuz belli olsun,cocuklara bu kadar bagirmanin bir cezasi olmali ve siz de susarsaniz o cocuklarin vebaline ortak olursunuz

Siz bence de karısmayın ama shm ye veya polise haber verebilirsiniz. Cocuga iskence felan yapıyorlarsa yazık gunah veya kendısı hastaysa gitsin tedavi olsun cocugun gelecegini de batırıyorlar böylelikle..

Gözümde şu canlandı. 3 çocuklu anne saat 10 da çocukları uyutmaya çalışıyor. Birini ayağında sallarken diğeri bulaşıyor. Ayaktaki çocuk kalkmaya çalışıyor deli gibi ağlıyor... Gece ikiye kadar uyumayan çocuklar, çılgın anne baba...
Çocuk sahibi olmak kolay, hakkıyla bakması zor iş. Anne bezgin muhtemelen ama anne suçlu... Çok üzüldüm... Siz çocuklar ağlıyor hastalandılar mı gibi sorsanız kendine çeki düzen verebilecek tipte değilse hiç sormayın. Polise haber verin daha iyi...

Cocuk cok ağladığında anne bagirdiginda şiddet olarak mi algilaniyor acaba Bir kizim var 3.5 yaşında çok hareketli ve inanılmaz hırçın. Isteği olmadığı zaman bir ağlar ama nasıl ağlama arada çığlıklar şeklinde yere yatar ayaklarını oyle vurur ki,en sonunda yeter artık sus artik diye kızdığım sureklidir. Acaba benim komsularda mi sizin gibi dusunuyor korktum şimdi.

Valla aşırı ciddiye alınacak bir konu bu.
Ne sapkınlar var,çocuklarını dayaktan öldürüyorlar,işkence ediyorlar.uyanık olmanız gerekiyor.
İşin peşine düşün gerekirse başka komşulara da sorun.

Polise iyice bilgi verin gelip cocuklara bakarlar saglik kontrolune gotürürler .
Yapilması gereken bu .Arayın .

Bazı çocuklar gercekten çok arsız oluyorlar. Durdan yapmadan anlamiyolar Anneyi de sinir hastası ediyolar. Belki dovmuyodur yalnızca bağırıp çimdikliyodur cocuklari

Çocuğumu pamuklara sararım çok severim ama damarı gelince çok fena olan bir kızım var İnsanız bağırabiliyorum bazen çünkü kızım bana vuruyor dayak yiyen benim
Buna istinaden geçen ağlayınca polis geldi kapıma çok üzüldüm ben diyaliz hastasıyım yüksek tansiyonum var polisler özür diledi çocuğum ağladı bizim için bir tramvaydı
Gidin evine bir kek yapın kahve içerken sorun
Kimseyi bilemezsiniz

Birde benim kız döv beni anne döversin şimdi karnına vurursun diye ağladı hayatımda hiç vurmadım bunu duymuş olabilirler =)

Birde benim kız döv beni anne döversin şimdi karnına vurursun diye ağladı hayatımda hiç vurmadım bunu duymuş olabilirler =)
Bence tvden öğreniyorlar bu lafları
Kaynanam bizdeyken kızımdan bişey istedim
“Yapmazsam nolur döver misin döve döve mi büyütürsün beni “ dedi :oha:
Ben şok

Back
X