İnanın ki tuvalete bile gitmiyorum. Acil bir durum olduğunda sesleniyorum geliyor eve öyle işimi hallediyorum. Sizlerinde görüşlerine önem verdiğim için annesiyle konuşup konuşmama konusunda fikirlerinizi almak istedim sadece. Yoksa yani hangi anne çocuğunun iyiliğini istemez. Yani öyle yorumlar geldi ki sanki çocuğumu başıboş sokaklara salıyomuşum gibi. Kaldi ki ben tüp bebekle ne zorluklarla anne oldum. Saçının teli için ömrümü veririm. Burada insanların aklına gelen benim aklıma gelmezmiydi. Nasıl ben evden yollayıp parka sokağa başıboş salabilirim ki. Evet konuyu ilk açarken atladığım detaylar olmuş sonradan düzeltme yapıp ekledim. Buradaki sorun bunlar değil yani bunlar sorun değil. Takip etmediğim bi 10 dk oldu ondada zaten binada kapının önündeler diye boya yapmışlar dün. Ama yani bu evde bi misafirliktede olabilirdi. Misafir olarak gittiğiniz bir yerde her daim gözünüz çocuğunuzun üzerinde mi mesela. Hiç mi siz görmeden kaşla göz arası yaramazlık yapmıyorlar. Yada parka götürdüğünüzde hiç mi başka çocuklarla tartışma yaşamıyorlar düşmüyolar ne bileyim hiç mi gözünüzün önünden bir saniye ayrılmıyorlar. Eğer öyleyse buradaki herkes çok iyi anne ben kötü anneyim