Merhaba hanımlar
Ufak bir derdim var 1 yaşında çocuğum var iki yıllık evliyim komşularımla daha bu sene çocuğu dışarı çıkarırken tanıştim. Derdim su arada sirada komşumla takilsam 6-7 yaslarinda kızı var o hafta yakamdan düşmüyor sürekli kapiyi çalıyor çocuk uyutmus olsam kapıyı açana kadar vura vura uyandırıyor. Dün akşam geldi mesela giderken diyoki sabah erkenden gelimmi sonra sabah geliyo çocuk uyutcam diyorum bir iki saat oturunca çocuk üçte uyumicakmiydi diyor bide diğer komşuların çocuklarıda bunun sayesinde gelmeye basladi dolusuyorlar. Benimde tabiki insana ihtiyacım var tadında olsa sorun yok çocuğum onları izliyor gülüyor iyi bile olur ama bunaltiyor kiz giderken akşam kocan evdemi diyor. Bı kere hayir desem bir sonrakinde olmuyor çocukları kirmaktn çok çekiniyorum ama dadaninca bunaltiyor. Çok zor iş yapiyorum zaten arkamı donsem çocuk ağlıyor sürekli kucağımda birde hep evde başka çocuk oluyor. Yaşıt olsalar evicilik filan oynarlar tek bırakamıyorum çocuğun ağzına vurup seviyormuş gibi yapıyor bugün top atmış kafasına bide sıkıldım diye beni bunaltiyor git diyorum gitmiyor. Geçen üç çocuk bizim evde buluştular oynadılar çocuğun uyku saati geldi çıkın diyorum o kız ben kalım daha var diyor çok bilmiş usandım kene gibi yapıştı. Bir iki kere kapı açmadım öylede vicdanım rahat etmedi. Annesi yanımda gitme diyor o ısrar ediyor annesininde biraz işine geliyot bence başından atmak. Nasıl davranmam gerek kırmadan bilemiyorum