Komşu gürültüsu

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar yan komşum her zaman çamaşır makinesini süpürgesini gece 10 dan sonra calsitirir .Çalışıyorum erken yatıyorum hiç sesimi dahi çıkarmadım bugüne kadar.Bina da da bu katta sadece biz varız ve duvarlarımız yapışık.Altta kimse yok üstte de aile var çocukları ağlıyor sürekli onlar o yüzden şikayetçi değiller bu durumdan .Aslında ben de değildim rahatsız olsam bile sesimi çıkarmadım.Bugun misafirim geldi 12 yi geçmişti saat süpürge açtı 15 dakima surdu misafir de duvara yumrukla vurdu.Hemen arkasından mesaj geldi duvarıma vurm hiç hos değil rahatsizsan söyleyin diye.Ben de arkadasimin yaptığını yazdım özürumu diledim.Ama keşke sen de sorsaydın canım yazdım yapan ben değilim çünkü misafir de diğer odada yatıyor benim haberim dahi yok yazdım çok canım sıkıldı kızlar ya .

Gece iş yapmak nedir yahu sesinizi nie cikarmiyonuz gayet de güzel çıkarın. Arkadaşınız iyi yapmış yani. Kendi gece gece iş yaparken iyi oluyo da.
Baktım tartışmayı uzatacak gibi özürumu dileyip numarasını sildim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mu ama zoruma gitti.En ufak şeyde mesaj yazdı ben rahatsız olsam dahi sesim cikmadi

oooo makine gürültüsü ne ki gürültünün alası var bizde şuan küfür ediyorum mesela:KK70:
duavrıma vurman hiç hoş değil demesine koptum ben de bu kafadan istiyorum:KK70:
Ben ses çıkarmam aslında uykumdan uyandigim dahi oldu sesten ama zoruma gitti yaptığı

Baktım tartışmayı uzatacak gibi özürumu dileyip numarasını sildim bilmiyorum iyi mi yaptım kötü mu ama zoruma gitti.En ufak şeyde mesaj yazdı ben rahatsız olsam dahi sesim cikmadi
Iste siz iyi niyetli olduğunuz için. Öyle insanlara iyi niyet filan yapmayacan rahatsız olduğun bi durum varsa yapiyosa direk diyeceksin sonra böyle olur.

Iste siz iyi niyetli olduğunuz için. Öyle insanlara iyi niyet filan yapmayacan rahatsız olduğun bi durum varsa yapiyosa direk diyeceksin sonra böyle olur.
Cok haklisiniz kendisi en ufak rahatsizlikta cekinmeden soyledi

Evet onu da desteklemiyorum ama komşumunki daha cok zoruma gitti
Aslında bizim binada da bazen çok ses oluyor ama benim çocuklar da bazen yaptığı için ses etmiyorum, komsular da bana karşı anlayışlılar ve böyle birbirimizi idare ediyoruz yıllardır. Komsun çalışıyor mu neden özellikle geceleri bu temizlik merakı onu da anlamadım . Tabiki onun yaptığı da yanlış.

Ben ses çıkarmam aslında uykumdan uyandigim dahi oldu sesten ama zoruma gitti yaptığı

bir de üstüne özür dilemişsiniz:KK70: siz bana komşu gelin böyle komşu istiyorum ben :) zira laf anlamayan insanlar beni çok yordu :)

belki sesin geldiğinin farkında değildir.

benim de bi süpürgem var ama aşırı sessiz hani saç kurutma makinesi gibi bi ses çıkıyor anca bi gece şişe kırıldı süpürdüm ertesi gün komşu söyledi. belki böyle ekstrem bir durum olmuştur. benim soda şişesi yatağımda patlamıştı mecbur süpürdüm polis gelse de. siz güzelce uyarın ilk planda belki halden anlayan biridir.

Aslında bizim binada da bazen çok ses oluyor ama benim çocuklar da bazen yaptığı için ses etmiyorum, komsular da bana karşı anlayışlılar ve böyle birbirimizi idare ediyoruz yıllardır. Komsun çalışıyor mu neden özellikle geceleri bu temizlik merakı onu da anlamadım . Tabiki onun yaptığı da yanlış.
Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruz

belki sesin geldiğinin farkında değildir.

benim de bi süpürgem var ama aşırı sessiz hani saç kurutma makinesi gibi bi ses çıkıyor anca bi gece şişe kırıldı süpürdüm ertesi gün komşu söyledi. belki böyle ekstrem bir durum olmuştur. benim soda şişesi yatağımda patlamıştı mecbur süpürdüm polis gelse de. siz güzelce uyarın ilk planda belki halden anlayan biridir.
Sanmıyorum canım makinesi ikinci el .Süpürge neyse ama makineden ses geldiğinin farkında kendisi makinem yürüyor diye espri yapmisti

Çalışıyor o da ben de öğretmenim.Yarin da tatil sabah da yapabilir .Bir konuşmamızda elektirik faturası az geliyor demişti ki cidden bana 100 lerde gelirken ona 45 lerde geliyor ikimiz de tek yasiyoruz
Aaa çok şaşırdım gercekten geceleri daha mı az geliyor fatura, ilk defa duyuyorum. Ama 50 lira az gelsin fatura diye de kimseyı rahatsız etmezdim .

Komşu da iyi hesaplıymış yani 10dan sonra çalıştırıp elektriği ucuz ödeyecek :skandal: :KK53: ama yuh dedim hadi çamaşır makinesi falan neyse de elektrik süpürgesi nedir yahu.. Bence bugüne kadar sabrettiğiniz için teşekkür etmeliydi :işsiz:

Ne diye özür diliyorsunuz ben sizin yerinizde olsaydım onun yazdığı mesaja karşılık gündüzler çuvala girmemişken senin de bu saatte evi süpürmen hiç hoş değil yazardım.

Back
X