Komşu gürültüsu

Kendinde olmayan düşüncenin başkasında olmasını bekliyo iyi yapmışsınız duvarı başlarına yikmadiginiza dua etsin bnde aynı derttenim msj atıyorum abla bizim yattigimiz odanın üstünü bugün süpürme diye düşünün 😤😤
Benim yatak odamla komşunun oturma odası yan yana. Gelin görün ki cümbüş yeri gibi. Sürekli mesaj atıyorum sessiz olun bebek uyumuyor diye ama ne fayda

Soylesem daha önce de söylerdim ben huzursuz olsun istemedim ama arkadaşım yapmış diğer odadaydı . O da diyor ki inan ki saniyelik vurdum arka arkaya vurmadım diyor iki defa vurmus
Bos verin. Komsunun yerinde olsam ben de sizden ozur dilerdim. Insanlar artik tahamulsuz nefret dolu sanki. Ayrica duvara vurmakta kotu ne var ki. Cocukken ses etdigimizde alt komsumuzda oyle yapardi biz de anlayip kosturmazdik evin icinde:spor::KK48:

Benim yatak odamla komşunun oturma odası yan yana. Gelin görün ki cümbüş yeri gibi. Sürekli mesaj atıyorum sessiz olun bebek uyumuyor diye ama ne fayda
Aynn öyle kuzum bide Msja cvp da vermiyor elinde hiç düşmez sonra gör yine cvp ver yani gıcık oluyorum sorma kuzum 😤

Aynn öyle kuzum bide Msja cvp da vermiyor elinde hiç düşmez sonra gör yine cvp ver yani gıcık oluyorum sorma kuzum 😤
Aynen canısı ya cevap vermiyor neymiş görmemiş tövbe yalan telefon sürekli elinde. Biz çok samimiyiz.Ya küçük odada oturun neden misafir odasında oturuyor üstelik orda uyuyorsunuz? Çocuk bu odada oynamayı seviyor yatak odasında uyuyunca kocam sesten uyuyamiyor diyor. Ee kocan rahat uyusun diye benim bebeğim hep uykusuz kalıyor diyorum. Sen yatak odasını değiştir diyor böyle saçmalık mi olur ya

gece 10'dan sonra indirimli tarife var da ondan öyle :110: çamaşır makinesiyle bulaşık makinesini biz de o saatten sonra açarız da ses gitmez bizde kimseye ondan sorun yok.ama süpürge açılmaz kanunen bile yasak yuh yani.misafirinizin yaptığı ayıp olmuş onun evi değil sonuçta.ama komşunuz o saçma mesajı atınca keşke alttan almasaydın.iyi niyet sökmez böyle insanlara.

Evet arkadaşın duvara vurmakla hata yapmış. Ama komşum bana duvara niye vuruyorsun uyarsaydın tarzı bir mesaj yazsa gece bu saatte süpürge çalıştırmak yerine benim bu sesten rahatsız olup duvara vurmammı garip geldi sana yazardım.. Fazla sakinsiniz maşallah bide özür dilemişsiniz

Özür dilemekle hata etmişsiniz.Birdaha böyle bişey yaparsa msj atın seslerden rahatsız oluyorum uyuyamıyorum deyin.Uzatırsada haddini bildirin inanın böyle insanlar nezaketten anlamazlar.Bende üsttekine çok tahammül ettim.Daha çok yapmaya başladılar.Bende sizin gibi yüzünü görmek istemiyorum.Nefret ettim.Çok sevdiğim evimi satmaya çalışıyorum.Dünyanın zararına.Ama ev satılmıyor.Krediler çok yüksek.Bende artık video çekmeye başladım savcılığa başvurursam elimde kanıt olsun diye msj falan silmiyorum delil olsun diye.Canımdan bezdirdiler beni resmen suça teşvik ediyorlar.Anlatsam ne yaptıklarını buralara sığmaz.Evimde rahatça oturamıyorum o derece.

Back
X