Komşu iliskisi

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.667
13.742
248
Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim

Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
Ben de beklerim buyur gel demedi mi sizden cikarken? Birdahaki karsilastginzda davet eder acele etmeyin

gitme...

eğer ben davet ettıysem davet beklerdim evet
ama sana gelmek ıstıyorum dıye haber verene bende o sekılde gıdebılırım
benım düşüncem böyle
eğer davet ettıysem ve davet edılmedıysem kesınlıkle gıtmem
Hayir yanlis anladiniz davet etti sende gel istedigin zaman dedi ama gun olarak degil istedigin zaman dedi

davet edilmeden gitmeyin...o sizin davetinize icabet etmiş....

Hayir yanlis anladiniz davet etti sende gel istedigin zaman dedi ama gun olarak degil istedigin zaman dedi
olsun Can'ım
Adam gıbı bı gun belırtsın
sen onu çağırırken ıstedıgın Zaman gel mı dedın
net bısekılde şu gün beklıyorum dedın o da geldı
ılk tanışmalarda bunlar onemlı benım ıcın
ama cok samımı olursun o ayrı

Dedi senide bekliyorum her zaman gel diye ama ne bilim cekiniyorum
O zaman birgün telefon açın eğer müsaitseniz size kahve içmeye gelmek istiyorum diye tamam derse giderseniz,eğer kafa dengi bir komşu ise arkadaşlığınız devam eder,benimde sevdiğim anlaştığım komşularım var başıma bir iş gelse sağlık vs akrabalarımdan önce koşarlar.

Komşu size geldiyse siz de iade-i ziyarete gidin ben de çağrılmadığım yere gitmem sevmem bazen komşulara giderim ben de çünkü benim de kimsem yok ama çok samimi olduğuma giderim çat kapıyı sevmem başkasına da yapmamaya çalışırım fakat sizin durum farklı size gelene siz de gidin

Back
X