Komşu iliskisi

Yaw gerio beni bu konular :) ben birinin gel demesini beklemiomvya ondan dedim :) arayip su gun musaitmisiniz derim.. yani karsi taraf cagirmaz ama cat kapida gitmem :) anlatabildim mi? :)
Gerilme kız aşk olsun
Heeh bak sonuçta arıyomussun o bile bir adım :KK48:

Gerilme kız aşk olsun
Heeh bak sonuçta arıyomussun o bile bir adım :KK48:
Anlasma diyelim.. mesela bebek gormeye gidilcek gelincek.. ev gormeye filan.. ben utanirim kimseyi cagiramam yani..ben gitmeyi teklif etmezsende ayip etmis olurum bence.. cevrem bole dedigim gibi

Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim
ben de biraz asosyalim. komşular bakti benim adım atacağım yok en sonunda cat kapi geldiler (sabah haber verdiler öğlen sana gelcez diye). siz de bi iki gün önceden haber verin sana kahve içmeye gelmek istiyorum diye. önceden haber verdikten sonra sakincasi yok bence. samimiyet kurmak istemezse de hisettirir zaten

Dediginize katiliyorum.yalniz ilk defa tanisiyoruz o bana geldiginde ben arayip gel demistim.bi seferlik en azindan samimi olmak adina onun davet etmesini bekliyorum.sonrasinda gidip gelmeler olur zaten.sizinki daha zormus evet en azindan esim var ama baska insanlarda istiyorsun bi sure sonra
Evet insan arkadaş istiyor ama bu duruma çok taktıysanız netleştirmek için bir adım atabilirsiniz müsaitsen bir kahve içmeye uğrayacağım diyebilirsiniz ne bileyim gitmeden de bir kek yapabilirsiniz arkadaşlık pekişir
Evine gittiğiniz kişiyi niye siz davet etmiyorsunuz? Davet edilmeden nasıl gideceksiniz? Konu sahibi en fazla arayip sana gelmek istiyorum ne zaman müsait olursun diyebilir o kadar.
Ben insanları evime hep davet ederim ama insanlar yalnız yaşıyorum diye pek gelmezler bir komşu ablam var onunla samimiyetimiz vardır bir şeye ihtiyacım varsa inerim o da bazen kapımı çalar napıyorsun bakalım der müsaitsen bir kahve içelim der buyur ederim içeri. Sadece onunla öyle bir samimiyetimiz var başkasıyla yok, ben şehir dışındaki bir çok arkadaşımı da davet etmişimdir genelde sen daha rahatsın bekarsın vs sen gel derler ben giderim ama karşılığını da bekliyorum onlardan adım gelmeyince ben de gitmiyorum çünkü şahsen adım atmaktan çekinmem ama karşılıksız kalınca ben ikinci adımı atmak istemiyorum.

Yok cnm degil:) cagrilma sole oluyo :)

Yarin aksam buyrun oturmaya gelin der ev sahibi gidersin..

Habersiz gitnekte cat kapi :)

Anlasarak gidilmesi taraftariyim cat kapi sevmem
Ben de sevmem telefonla aradığımda bile önce müsait misin diye sorarım sonra lafa girerim insanlık hali kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bazısı çok sever çat kapıyı hadi çay koy geliyorum tarzında. Ben o kadar emrivakilere gelemem etrafımda yadırganır bu halim ama benimle aynı düşüncede olanlar da varmış sayenizde gördüm :)

ben de biraz asosyalim. komşular bakti benim adım atacağım yok en sonunda cat kapi geldiler (sabah haber verdiler öğlen sana gelcez diye). siz de bi iki gün önceden haber verin sana kahve içmeye gelmek istiyorum diye. önceden haber verdikten sonra sakincasi yok bence. samimiyet kurmak istemezse de hisettirir zaten
Ben de apartmana ilk taşındığımda bekledim insanlar bir hoşgeldine gelirler diye ama tek başına yaşayınca gelmiyorlar evli olsam gelirlerdi yeni gelin diye :deli: insanlarda bu ayrımlar da var maalesef

Evet insan arkadaş istiyor ama bu duruma çok taktıysanız netleştirmek için bir adım atabilirsiniz müsaitsen bir kahve içmeye uğrayacağım diyebilirsiniz ne bileyim gitmeden de bir kek yapabilirsiniz arkadaşlık pekişir

Ben insanları evime hep davet ederim ama insanlar yalnız yaşıyorum diye pek gelmezler bir komşu ablam var onunla samimiyetimiz vardır bir şeye ihtiyacım varsa inerim o da bazen kapımı çalar napıyorsun bakalım der müsaitsen bir kahve içelim der buyur ederim içeri. Sadece onunla öyle bir samimiyetimiz var başkasıyla yok, ben şehir dışındaki bir çok arkadaşımı da davet etmişimdir genelde sen daha rahatsın bekarsın vs sen gel derler ben giderim ama karşılığını da bekliyorum onlardan adım gelmeyince ben de gitmiyorum çünkü şahsen adım atmaktan çekinmem ama karşılıksız kalınca ben ikinci adımı atmak istemiyorum.

Ben de sevmem telefonla aradığımda bile önce müsait misin diye sorarım sonra lafa girerim insanlık hali kimseyi zor durumda bırakmak istemem ama bazısı çok sever çat kapıyı hadi çay koy geliyorum tarzında. Ben o kadar emrivakilere gelemem etrafımda yadırganır bu halim ama benimle aynı düşüncede olanlar da varmış sayenizde gördüm :)

Ben de apartmana ilk taşındığımda bekledim insanlar bir hoşgeldine gelirler diye ama tek başına yaşayınca gelmiyorlar evli olsam gelirlerdi yeni gelin diye :deli: insanlarda bu ayrımlar da var maalesef
Bana pek ole gelen yok calisiyorum cocuklarim var.. uyku saati yenek vs .. musait degilsem onuda dile getiririm cekincek biseyde yok ztn bunda..

bilmem ara gel disarida bi yerde kahve icelim de. o belki ozaman der gel bizde icelim diye. eve gelip gitmeyi hic sevmiyorum. zaten cogu zaman evde geciyor. iki muhabbet icin disarda kahve icmek daha güzel bence...

Bence gel gel diye sizi bunaltmak istemiyodur cekiniyodur belki yeni tanistiniz diye. Yani ayni dusunceleri oda yasiyo olabilir.. ama siz bunaldiysaniz arayin hadi bi 5 cayi yapalim diyin .. ne var yani illa cagarmasi gerekmiyoki musaitse ayarlayip bulusun hatta belki bi cafe bi yemek ne biliyim bi cay icmeye disari bile cikabilirsiniz.. ben bu konuda hic gocunmam ya ararim davet ederim o etmese bile samimiyetine bakarim. Eger gercekten iyi biriyse davet etmemesinin altinda Zaten itici bi sepep aramam yani. O yuzden sizde isterseniz bi kac gun bekleyip arayin belki o bi kac gunde sizi arayanilir diye bekleyin yani.. arayin iste hal hatir sorun zaten belkide o sizi davet edicektir:) aman ya komsu iliskileri onceden ne guzeldi . Apartmandaki teyzeler annemiz gibi cocuklari kardes gibi her daim beraber oynardik . Yada birbirimiZe gidince kimse gerilmezdi falan. Keske cocuk olsakk eskilerde :(

Canım bence ilk adımı atmak için en iyi yol ona evinde pişen yemekten ikram etmen olabilir. Hem kaynaşmanız için de güzel bir bahane olmuş olur.

ben yeni gelin geldim kimse o zama gelmedi ya da bi davet etmedi. bana komsularim tasindiktan 3 sene sonra geldi :))) gerci bende onlara karşıbi adim atmamistim belki ondan. hala da samimi degilim, iyi insanlar ama kafa dengim degiller.

Canım size karşınızda ki kişi " bana da beklerim" demiş.Sizin yapacağınız şey bir karşılaşmanız da " sen müsait olduğunda bi kahve içmeye gelmek istiyorum" olsun.O müsait olduğu günü söyler. Karşıdaki kişi sizin de ne zaman uygun olduğunuzu bilemez,o sizi bekler siz ondan gelecek daveti.Ama ilk zamanlar " dertleşme" olayına girmeyin.

Gecen sene yeni bi eve tasindik.burda tanidigim hic kimse yok.ne arkadas ne aile.gecenlerde apartmanda bi komsuyla tanistik.cok tatli guleryuzlu bi bayan.sonra onu evime davet ettim geldi oturduk sohbet ettik baya guzel gecti.benim sorunum şu ki ben davet edilmeden gitmek istemiyorum ama bi yanimda acaba komsum benim mi adim atmami bekliyo diye dusunuyorum.boyle konularda cok pasifim.ortamlarda sosyalim ama bu konularda degilim cekingenim.biraz akil verir misiniz sizce samimiyeti kurmak icin neler yapabilirim

sen davet etmişsin o gelmiş. simdi o davet edicek sen gideceksin.
daha sonra aranızda bi samimiyet olur davetsiz gider gelirsiniz ama ilk adımlar sonraki adımları oluşturur bence

Davetsiz hoş olmuyor zaten
siz ilk olduğu için müsait olduğun bir gün gelmek istiyorum diyebilirisiniz.

Bana pek ole gelen yok calisiyorum cocuklarim var.. uyku saati yenek vs .. musait degilsem onuda dile getiririm cekincek biseyde yok ztn bunda..
Ben de çalışıyorum haftasonu müsait olursam komşularıma uğrarım onlar da buyur ederse tabii yoksa sadece kapıdan uğrarım ben kek kurabiye tarzı şeyler yapmayı severim tek yaşayınca da nasıl yiyeyim komşulara götürüyorum illa eve davet etsinler beklentim yok hatta çoğu zaman sadece verip hal hatır sorup dönüyorum
İnsanlardan adım beklemek güzel ama gelmiyorsa ben adım atmaktan çekinmem zaten yalnızım geri durursam kimse bana adım atmaz ki

ben yeni gelin geldim kimse o zama gelmedi ya da bi davet etmedi. bana komsularim tasindiktan 3 sene sonra geldi :))) gerci bende onlara karşıbi adim atmamistim belki ondan. hala da samimi degilim, iyi insanlar ama kafa dengim degiller.
Anlıyorum benim apartmanım da genelde yaşlılardan oluşuyor ama arada onlara uğrarım sırf gönül almak için
Yaşlılar hassastır, biri gelse de halimi hatrımı sorsa kapımı çalsa diye beklerler ben de kıyamıyorum
onun haricinde de zaten davet etmeyene ya da bana gelmeyene gitmiyorum içimden de gelmiyor zaten

Dunku konumdan sonra komsumun icine dogdu heralde bugun arayip davet etti:KK66:
hehe tüm enerjilerimizi gönderdik kadına ara diye :)

Back
X