Komsu kadin

Gercekten apartmanda yasayanin anlayisli olmasi gerekiyo. Bende en üstteyim ama bi kez bile sikayetimiz olmadi cok sukur. Benim cocugum yok ama bakiyorum bazi apartmanlarda bisey sirkelemeye bile olay oluyo. Biz cok sukur anlasiyoruz komsularla. O bayanda sucunu bagirmayla örtmeye calsiiyor. Birakin cirkefle cirkef olmayin. Biraz idare edin dayanamiyosaniz eşler konussun uyarsin esiniz eşini.

Gercekten apartmanda yasayanin anlayisli olmasi gerekiyo. Bende en üstteyim ama bi kez bile sikayetimiz olmadi cok sukur. Benim cocugum yok ama bakiyorum bazi apartmanlarda bisey sirkelemeye bile olay oluyo. Biz cok sukur anlasiyoruz komsularla. O bayanda sucunu bagirmayla örtmeye calsiiyor. Birakin cirkefle cirkef olmayin. Biraz idare edin dayanamiyosaniz eşler konussun uyarsin esiniz eşini.
Eşimde daha önce konuştu eşiyle ama yok yok . Bizim de birşeyler silkeleme günümüz var bunlar olağan şeyler ama keşke herkes uysa kurallara

Onun utanmasi yoksa sizde utanmayin, her ses yaptiklarinda oklaca ile tavana vurun ve bir daha asla ne telefonla arayin nede selam verin, yoksa sinirden kafayi siyirirsiniz

Şu gürültü konuları olunca o kadar utanıyorum ve o kadar mahçubum ki benim de kızım gece koşuyor defalarca alıp yatağına yatırıyorum hop geri kalkıyor ama ben biliyorum suçumu komşum dese haklısın derim seninki terbiyesizmiş deli mi ne

Aklıma iki komşumuz arasında geçen bir olay geldi. Altlı ustluler. Alttaki üstteki komşunun yaptığı her seste kavga ediyordu. Kapılarına dayanıyordu. Ama en ufak seste dahi. Çatal düşse yere kapıya gidiyordu. Bir gün bir kavga çıktı apartmanda. Öyle böyle gelmiyor ses. Dedik ciddi birsey var. Hayırdır. Herkes çıktı. Meğer alt komşu usttekilere çıkmış yine kavga ediyor, ama nasıl. Üst komşu da öyle çok ses falan yapan küçük çocuğu olan insanlar değildi. 2 yaşlı insan, 2 büyük genç çocukları vardi. Hatırlıyorum da " stardust artık ses gidecek diye terlik bile giymiyorum, piskopat adam minicik tıkırtıda kapıya dayanıyor " demişti 25 yaşındaki evin kızı . Üstelik ikisi de ev sahibi. Alt komşu sorunluydu velhasıl. Bütün binayla arası bozuldu. Yıllar sonra taşındı gitti. Ama az çektirmedi üstündekine gereksiz yere. TV bile seyredemiyorlardi rahatça. Sizin komşuya böyle alt komşu lazım.

Bencede sizin gece 1 de aramanız hos değil..Benim de cocugum cok yaramaz cok ses cıkarıyor ama gercekten yapacak bişe yok özür dilenir ama cocugu mu dövelim bogazını mı keselim bağıralım mı? Esim bazen komsular rahatsız oluyor diye bagırıyor aglıyor yavrum cok üzülüyorum ben engel olmaya calısıyorum ama gercekten cocuk bu..evet kadının tepkisi cok kötü sizinde 1 de aramanız hos değil bence 2 tarafında sakinlesmeye ihtiyacı var..

Ahh ahhh benimde başım bundan dertli kafayı yemek üzereyim.Kendimden korkuyorum o derece benimde çocuklarım var bir kere bile ikaz eden duvara vuran olmadı olsaydı da çok utanırdım.Belli bir saatten sonra çocukları kanepeden bile indirmezdim.Ses olur diye.Bugün bile gece 1 kadar üstümde koştular tüm gün.Ev sallanıyor o derece pat pat güm güm sakinlestirici kullanıyorum 1 yıldır o da fayda etmedi.Akrabalara dedim ben cezaevine gircem galiba böyle giderse. kadını elime bir alcam tuttuğum yeri elimde kalır biliyorum. Defalarca güzellikle uyardım en son çirkefleşti.Allahtan tlfda..Yoksa kendime hakim olamazdım. Bana ne laflar söylüyor resmen beni tahrik ediyor.3 çocugu var koşabilirlermiş bu normalmiş.Ben ne yapıyım kendimden korkuyorum sinirle elim belada kalcak.Akrabalar anladı ne kadar kötü çaresiz olduğumu.Geldiklerinde bana oturamiyorlar bana biseyde diyemiyorlar daha fazla sinirlenmeyeyim diye.Kadını kimsenin olmadığı bir yerde sıkıştır şahit olmasın dediler.Ama biliyorum kendimi tuttuğum yeri elimde kalır.
Ev sahibiyim onlarda ev sahibi.Evimi çok seviyorum böyle bir ev bulmam imkansız.Ama başım belaya gircek katil olcam.O yüzden evi satacağız.Benim katil olmazsam eşim olur.Satışa çıkardık ama piyasalar malum yaprak kımıldamıyor.Faizler uçtu.Daha bizim krediye 5 sene daha var bitmesine yeni eve yüksekten kredi çekeceğiz; zararı anlatmakla bitmez,zararına satsam bile satacağım.2 tane çocuğum var cezamı alıyım bir çirkef yüzünden.Hakkımı helal etmiyorum ne zorluklarla aldık biz bu evi dilerim Allah'tan o da rahat oturamasın evinde benim içimi yaktı onun da içi yansın.

Herkese merhaba.Komşum demeye dilim varmadı resmen konu başlığında. Benim üst katimda oturan bir bayan var 2 çocuğu var . 12 ve 4 yaşlarında. Biz onlardan önce taşındık. Onlar taşındıktan sonra ses hic kesilmedi evden.
Her neyse ilk 3 ay hiç ses çıkarmadık. Belki ancak yerlesmislerdir diye. Ama sesler eşya sesinden çıkıp geceleri koşma sesine gidince ben uyardım bir kez. Güzel bi dille mesaj attım. Sonra sesler daha da arttı. Babam hasta olduğu bi dönem burda kalıyordu. Koşma vurma sesleri kesilmeyince annem yukarı çıkıp konuştu. Hastamız ve küçük bebegimiz var.cok ses oluyo dedi. Kadının cevabı yapıcak bişey yok siz çocuk buyutmedinizmi oldu.
Her neyse bunlardan sonra yine bigun gece 1de kosuyolardi aradim tartıştık telefonda. O günden sonra birbirimize selam dahi vermedik. Sonra ben dayanamadım .geçen sene ramazanda dedimki ikimizde ev sahibiyiz, yeni aldık bu evleri, çok uzun yıllar burdayız. Kırgın olmayalım. Biraz sen dikkat et biraz ben tolere ediyim problem çıkmasın. Neyse kadınla baristik ama hala suratsiz,hala evden ses hiç eksik olmuyor.
Neyse dün kızımı uyuttum,eşimde uyudu. 5 dk geçti geçmedi banyonun fayansna bişey vuruyorlar.ama Çocuk sesi belli bagrismalar falan. Bende aradim. Guzellikle ablacim kızı uyuttum birseymi cakiyosunuz acaba dedim. Telefon kapandı. 2 dk sonra aradı beni. Allahım nasıl bir bağırmak ama anlatamam yani. Bana hayatımda kimse öyle bagirmadi. Sen benden kaç yas kucuksun,burası benim evim istediğim sesi yaparım,sen rahatsiz oluyorsun diye benim çocuğum oyunundan mi kalacak dedi ama konuşarak değil resmen cırıl cırıl. Bende başta konuşamadim öyle bağırınca ama sonra dedim ki ev senin de apartman senin değil,her yerin bi kuralı var ,normal ev sesine zaten kimse birşey demiyo , madem bu kadar ses yapmak istiyosun müstakil eve çık dedim. Yüzüme kapatti.
Dün elim ayağım titredi. Bugün daha sakinim. Bina yoneticimiz yok. Zabitada çocuk sesine birşey yapmıyor dediler. Nasıl davranicagmi şaşırdım . Bi tarafım diyor ki al eline oklavayi her ses yaptiginda vur. Bi tarafim da onunla ugrasamicagimin farkında. Sizce ne yapayim
Allah korusun öyle insanlardan .Bizim üsttede ögrencıler oturuodu .Allahım seslerı duysanız sankı aynı odada gıbı sesler.1sustuk 2 sustuk 3. De babam görevliyi aradı anlık kesıldı seslerı.Bir gun ertesı gun6 da ıse gıdecegım.Saat 2 ye kadar susmalarını bekledım.Babamı uyandırdım baba cıkda konus dedım.Erkek ögrencıler.Babam çıktı konuşuodu.Artık uykusuzluk gergınlık mi ne dersenız siz gerızekaglımısınız yarın işe gideceğim et insaf sizi polise sıkayet edıcem allahtandamı korkmuosunuz uykusuzmu gıdeyım 4 saat sonra kalkıcam dedim?Sen bana gerızekaglı dıyemezsın dedi.Dedimki gerizekaglı olmayan bu saatte ses cıkarırmı dedim.Sonra babama amca gezızekaglı dıo dedı.Dedımkı bi ses daha duyayım arıom polısı dedım.Ondan berı eskıye nazaran ıyıler.Ses yaptıklarındafa kalarıferın borularına vuruom kesıolar seslerını.Ahhh çok zor bole ınsanlarla hayat zor.Edep yahu edep.

Benim ust komsumda böyleydi. Guzellikle uyardigim da sen kiracisin benim kendi evim rhatsizsan cikarsin demisti. Oylemii dedim peki. Alt komsumla anlastik,dedim ki annene gittigin zaman felan lutfen haber ver. Ustekine yapicaklarim dan sende rahatsiz olma. Neyse ben gece 12 1 her gürültüyu cikarttim. Daha cocugumda yoktu. Son ses muzikler actim, yeğenlerimi getirip evde kosturmaca oynadik vs. 1 sene kus kaldik, butun bina sakini sikayetciydi onlardan. Dogum yapinca ve aramizda duzelince sesler kesildi. Arada gece gene kosturma sesi duydummu direk duvara vuruyorum. Ben el kadar oğluma aksam 9dan sonra ses çıkarıcak seyler yapmasina izon vermiyorum oyle alistiriyorum ama ses duyarsam çirkinliği ele alirim. Sende oyle yap,birazda o kapina gelsin.

Ben zaten genelde evde değilim. Haftanın 4 günü kursum var ama evde olduğum günlerde ses olmuyor bizde. Ses nasıl yapılıyor nerdeyse onu bilmeyecek kadar ses olmuyor bizim evde
O zaman yuz goz olmayin belliki karsinizda arsiz bir insan var . Allah sabir versin.

Ben en son hakkımı valla helal etmiyorum sana demiştim kadına. Oda iyi ahirette 4 yaşındaki çocukla hesaplasirsin dedi. Iyice çocuk tek mi yasiyo evde
Benim kızım 4 yasinda kızım yapma bak x teyze ile y abi rahatsız oluyormuş ses yapmayalım gel diyorum sessizce duruyor ne demekmiş 4 yaşındaki çocukla hesaplasirsin deseydin ya sende o çocuğun velisi sensin ogretemeyen de sensin çocukta ne suç var diye

Herkese merhaba.Komşum demeye dilim varmadı resmen konu başlığında. Benim üst katimda oturan bir bayan var 2 çocuğu var . 12 ve 4 yaşlarında. Biz onlardan önce taşındık. Onlar taşındıktan sonra ses hic kesilmedi evden.
Her neyse ilk 3 ay hiç ses çıkarmadık. Belki ancak yerlesmislerdir diye. Ama sesler eşya sesinden çıkıp geceleri koşma sesine gidince ben uyardım bir kez. Güzel bi dille mesaj attım. Sonra sesler daha da arttı. Babam hasta olduğu bi dönem burda kalıyordu. Koşma vurma sesleri kesilmeyince annem yukarı çıkıp konuştu. Hastamız ve küçük bebegimiz var.cok ses oluyo dedi. Kadının cevabı yapıcak bişey yok siz çocuk buyutmedinizmi oldu.
Her neyse bunlardan sonra yine bigun gece 1de kosuyolardi aradim tartıştık telefonda. O günden sonra birbirimize selam dahi vermedik. Sonra ben dayanamadım .geçen sene ramazanda dedimki ikimizde ev sahibiyiz, yeni aldık bu evleri, çok uzun yıllar burdayız. Kırgın olmayalım. Biraz sen dikkat et biraz ben tolere ediyim problem çıkmasın. Neyse kadınla baristik ama hala suratsiz,hala evden ses hiç eksik olmuyor.
Neyse dün kızımı uyuttum,eşimde uyudu. 5 dk geçti geçmedi banyonun fayansna bişey vuruyorlar.ama Çocuk sesi belli bagrismalar falan. Bende aradim. Guzellikle ablacim kızı uyuttum birseymi cakiyosunuz acaba dedim. Telefon kapandı. 2 dk sonra aradı beni. Allahım nasıl bir bağırmak ama anlatamam yani. Bana hayatımda kimse öyle bagirmadi. Sen benden kaç yas kucuksun,burası benim evim istediğim sesi yaparım,sen rahatsiz oluyorsun diye benim çocuğum oyunundan mi kalacak dedi ama konuşarak değil resmen cırıl cırıl. Bende başta konuşamadim öyle bağırınca ama sonra dedim ki ev senin de apartman senin değil,her yerin bi kuralı var ,normal ev sesine zaten kimse birşey demiyo , madem bu kadar ses yapmak istiyosun müstakil eve çık dedim. Yüzüme kapatti.
Dün elim ayağım titredi. Bugün daha sakinim. Bina yoneticimiz yok. Zabitada çocuk sesine birşey yapmıyor dediler. Nasıl davranicagmi şaşırdım . Bi tarafım diyor ki al eline oklavayi her ses yaptiginda vur. Bi tarafim da onunla ugrasamicagimin farkında. Sizce ne yapayim
Aynen öyle yapacaksınız elinizde oklava eksik olmayacak bağırınca daha çok bağıracaksınız böyle böyle rezil bir komşuluk olacak maalesef

Zaten o kadar soğuk birsey ki kimseyle muhatap değil . Diğerlerine de anlatırken dedikodu olacak oda tarzım değil. Ay bana bunu yaptı diyemem. Diğer komşularla ona kıyasla benim aram daha iyi bu arada. Bizim zaten bi grubumuz var. Evde toplanıyoruz genelde.onlarda sese şahit yani
Ben de kimseyle muhattap olmamayı tercih ediyorum,sosyal fobim var, ne yani ben soğuk mu oluyorum şmdi?

Back
X