Kadınim nedir ya?görgüsüzmüş resmen!oturdugum sitede 2 komsum var. her ikisinin de yatili kadini var. biri x, digeri y olsun. x daha kidemli kadin calistirma konusunda. y'ye o ogretiyor nasil kadin calistirilir diye. bu derslerin en basinda da evdeki yatili kadini evin kapisindan baktirmamak var. baska evlerdeki hizmetlilerle iletisim kurmalari yasak.
neyse.
y bundan birkac gun evvel tatile gidecegini ve kadinini evde yalniz birakmak istemedigini, bende kalip kalamayacagini sordu. benim gunluk kadinim var. ben de kalabilir dedim? hatta bugun kendimce kadin icin bir iki ihtiyac aldim. kullanir diye.
bugun dedim ki eger anahtarini vereceksen yikanmak istediginde size gidebilir mi, kendimce gerekcelerimi soyledim. o da kadinin evden disari cikmamasini giderken banyomu temizleyip donecegini soyledi. ben de dedim ki o zaman yanimda spora gotureyim, orada yikanir. evimde istemiyorum yikanmasini.
neyse y, hemen x'i aramis ve sormus ne yapabilirim diye herhalde ki bana msj atti, tam turkce karsiligi soyle:
- dinle, ben x ile konustum. biz burada yokken kadinim onda kalabilecek. tesekkur ederim ama daha fazla ihtiyac yok.
kendimi gerizekali gibi hissettim. ben komsumun kadinini zaten calistirmayacaktim evimde, kendi sartimi surtumu bilmeyen insana niye is yaptirayim. ben bir jest yapmisim, karsiligi bu mu olmali? ben senin kurallarina saygi duyuyorum da sen evin hanimi olarak bana duyamadin mi?
ya da ben mi cok alinganim?
Uslubu cok cirkin ayrıca yardımcım falan dese bari