• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu ,arabasını sürekli bizim kapının önüne çeken komşuyla kavga ettim ve sürekli dedikodu yapıyo ve camdan bakıp sanki beni yiyecek gibi bakı

Kimse kimseyle arkadas olmak veya ayni fikre sahip olmak zorunda degil.Mutevazi olmak baska birseydir bazen asla anlasamayacagin bir insanla bile ya da aynj dusunce yapisinda olmadigin biriyle merhabalasabilmektir yasam.

Siz farkli dusunuyorsunuz diye onlarda sizin gibi olacak degil.Kimbilir yasamlarinda neler var.Sevmeyin ama kinde kusmayin bu sizin kalbinizi beyninizi yorar.

Ben onemsemedigim kisiye bir his beslemem.Siz onemsemissiniz.

Araba park konusunda ise haksizsiniz.Kabaca diyecegim ki babaninizin yolu degilse heryere park ederiz.

Eviniz bahçeli değilse tartışmasız haksızsınız. Park sorunu sadece sizin için yok sonuçta diğer insanlar da park yeri bulmakta zorlanıyor. Siz evi satın aldınız ya da kiraladınız. Sokağı değil. Neden evime daha yakın yerde park yeri varken başka bir yere park edip yolumu uzatayım ki. Kapınızı veya garajınızın önünü kapatıyorsa da komşunuz haksız. Bunu da polise şikayet edebilirsiniz.

Garaj kapısının önüne parkedemezler. Gerekirse çektirirsiniz. Kapı önü için maalesef bişey yapılamaz.

Seninde evinin önüne kapatsınlar görürsün tapumu başka bişimi cvba bak ya

bu uslubla komşularla çemkiriyorsanız sizi yiyecek gibi bakmaları normal.
Arabayı koyacak otopark yoksa binada adam alıp evinemi getirsin arabasını, nereye koysun yani. Siz rahatsız olmayacaksınız diye kaç sokak öteye koyması gerekiyor?
Ayrıca sokağa konmuş arabanın size ne zararı var, kısacası sizene yani?

Sokak darsa eğer bir gün sizin evinizin önüne parkeden kişi gelmeden siz onun evinin önüne parkedin:stop:

siz "ben gelinim kayınbabam bize yardım etmek zorunda"diyen üyesiniz o konunuzada mesajlara alıntı yapmadan cevap veriyordunuz kime yazdığınız anlaşılmıyordu bunda da aynı şekilde alıntı yapsanız daha iyi olur.
gerçekten garajın önüne parkediliyosa araba uyarabilirsiniz ama sırf evinizin önü diye rahatsızsanız haksızsınız sokak yani parkederler.

Sokakya hani. Sizin tapulu maliniz degilya. Ondan park ediyor olabilirler.
Tekerlerini falan patlatin. Tovbe ya.

Evinizin onunun tapusu size ait olmadigina gore isteyen istedigi yere parkeder. Allah komsularinizin yardimcisi olsun.
Tapusu sana mi ait sokagin? Evinin önü kapaninca noluyor, görüntü mü bozuluyor? Bana hep cani sıkılan insanlar böyle seylere takiliyor gibi geliyor.
Yalniz degilsiniz. Ben de hep ayni seyi dusunurum. Mutsuz insanlar baskalarina saldirarak mutlu olmaya calisiyor bence.

Bende İstanbul gibi kalabalık büyük şehirlerde yaşayıp sokakları kendi malı zanneden huzursuz insanlara ifrit oluyorum!!! Böyle insanlara Büyükşehirde yaşama yasağı getirilmeli. Dağ başında tek yaşa kimse kapının önüne gelmez

bütün gün dedikodu

derken ?

siz buraya yazınca ? sadece sordum lütfen yanlış anlamayın. Bende anlama sorunu da var biraz. Onların ne yaptığından sizin haberiniz var. Gördüğüm kadarı ile tek pencere kuşu onlar değil. Bu kısmı beni ilgilendirmez...

2 gün önce haberlerde izledim kadının biri komşusunun arabasının camlarına bir kova çöp döktü.(sakın siz yapmayın ana haberde çıakrsınız)

benzer bir durum vardı ama burada park eden suçlu bana göre... Olayın aslını haber sonunda söylediler ;

kadın giriş altında oturuyor evinin camları kaldırım hizasında ve komşusu olacak öküz de arabasının binanın önünde yıkıyor. arabayı yıkayınca sıçrayan sular kadının camında leke yapıyor.

burada kadın %100 haklı ama sizde bilemedim...

Bu arada park edilen araç pencerenin görüş açısına engel ise kişisel fikrim oraya park edilmemeli.

Giriş veya giriş altında yaşayanların görüş mesafesine tecavüz hoş değil.

Kusura bakmayın ama komşulara tavrınız da burada yazdığınız gibiyse sağlam gıybet döndürürdük yani :KK70:

Kapinizin onu kendi ozel bahceniz degilse herkes park edebilir. Sokak arasi bir yerde yasiyorsaniz,kapali otopark yoksa herkes bir yerlere cekecek arabasini napsinlar evlerin icine mi soksunlar? Sizin gibi aksi huysuz komsum olsa ben de dedikodusunu yaparim valla kusura bakmayin

Benzer olay bizim sokakta da yaşandı misafir birisi komşumuzun arabasını park edeceği yere (özel mül değil bildiğimiz kaldırım) park etmiş ve sonunda kavga etmişlerdi. Olay polise kadar gitti. Misafir polisler eğer size ait derse çıkarım dedi ve hoparlörden herkes duydu kapınızın önü olsa bile size ait değil orası dedi polisler. Sonuç adam haksız olduğu halde hala üste çıkmaya çalıştı. Komşu demeye bin şahit lazım ayrıca şehirde yaşamasın da bilmezler.

Konuya gelince tabiki haksızsınız. Kamuya ait alanda isteyen istediği yere park eder.

Back
X