• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu sorunu

Pamukpamuk44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
1.989
-137
68
41
1 yıl oldu buraya taşımalı.herkesle problem.alt konsum balkonda mangal yapar, evde hep kavga eder.yoneticiye söylüyorum çözüm yok.ben söyleyemem.kendin söyle dedi.kadin en ufak şeyde sikayet eder ama hep kendi istediğini yapar.
Dün oğlum istanbuldan geldi.baska bir teyze var 78 yaşında.iyiydik.brnim kapıda oturuyoruz.cocuk iki dakka zıpladı.metal.merdiven var.cocuguma yapma dedi.cocudeddedi.cocugumi.kafin çocuğuna bisi söylesene diyor.soylemedim.bu sefer karşılaştı çocuğuna terbiye ver.terbiyesi yok.cocuguma karışamazsın. Dedim.ertesi gün yanına gittim sakince bak burası sokak.eger özel rahatsız edilmek istemiyorsan bahçeli villa tut.bana gerizekalı dedi.zaten annenle de geçinemiyorsun dedi.ozel sorunlarını anlatmıştım.bu kadin 78 yaşında.sadece yaşından ötürü bize geri zekali dese bile sessiz mi olmak zorundayız?ya da dışarıdaki kadin için ben çocuğuma bağırmak zorunda mıyım.bunu asla yapmam.yasli komşu bildiğin çocuğa düşmanmış gibi bakıyor.cocuk ona geri cevap verince çıldırıyor.bu kadına zira sınır oldum.bana geri zekali dedi.kadin başka.bir kadınla da çocuk yüzünden kavga etmişti.apartmanin içinde çocuk oynayınca sorun dışında oynasa sorun.sanki sokak onların.sahiplenmisler iyice.sabahtan akşama kadar oturuyorlar.cocuk sokakta gürültü yapmayacakmis

Alt komşunuz mangal yapıyor rahatsız oluyorsunuz
Görüştüğünüz komşu teyze metal merdivende zıplama ses oluyor diyor oğlunuza, ona sinir oluyorsunuz.
Biraz hoşgörülü olamıyorsanız komşuluk ilişkisi kurmayın en iyisi
Mangal yapan kadin kapı sesinden beni sikayet etmişti
Asagidskikadin çocuğumun üç ay sonra ilk kez.gelmis.

Mangal yapan kadin kapı sesinden beni sikayet etmişti
Asagidskikadin çocuğumun üç ay sonra ilk kez.gelmis.
Tamam işte zıtlık oluşmuş o kapı sesine şikayet etmiş (kapı sesi nasıl şikayet ediliyor bilmiyorum gerçi) sizde mangalı dert etmişsiniz.
Çocuğunuz 3 ay sonra ilk kez gelmişse çıkın gezin dolaştırın apartmandaki anlayışsız insanlarla görüşmeyin az çok biliyorsunuzdur huylarını, komşuculuk yapmayın kadın sizi annenizle anlaşamamanızdan vuruyor o kadar özelinizi açmayın kimseye

annenizle kavgalısınız, erkek iş arkadaşınızla kavga etmişsiniz, şimdi apartmandakilerle yine kavga...
Bu kadar kavga sizi yormuyor mu? Tüm dünyayla tek başınıza savaşamazsınız ki?
Biraz sakin olun he he deyip geçin. 73 yaşındaki teyze ne anlayacak ki?
tamam teyzecim de geç, çocuk gürültü yaparsa ayy diyorum diyorum çocuk işte anlamıyor naapıcan falan de.
alt kattaki komşu her gün her gün mangal yapmıyordur herhalde? Evet görgüsüzlük ama her zaman evin içinde kavga etmelerini de engelleyemezsiniz ki?

Çok karışık yazmışsınız, kim kime ne demiş ben hiç bir şey anlamadım..

benim de dikkatimi çekti sürekli birileriyle bişeylerle kavga halindesiniz. sorun sizde olabilir mi? kimseye o kadar özelinizi açmayın

bence çok ses yapıyorsunuz kapının çok hızlı çarpılması diğer dairelerden de duyulabilen bişey ve çok rahatsız edici bişey, komşunuz da balkonda mangal yapmamalıydı

Son düzenleme:
mangalı her gün mü yapıyorlar? her gün mangal yapacak para yoktur herhalde :KK70: arada bir olabilir zaten kış geliyor kapılar pencereler kapanır koku da girmez, az kaldı. kavga konusuna bişey diyemem ben bi laf edemezdim sanırım. gecenin bir yarısı kavga olmuyorsa ona da diyecek bişey yok sanırım.

78 yaşındaki teyzeyi asla ama asla takmazdım. yaşlı der geçerdim. bilmiyorum ki belki aklı gidip geliyor? düşünecek daha önemli sorunlarınız yok mu?

çocuğunuza tabii ki bağırmayın ama evin, apartmanın içinde zıplama tarzı şeylerin doğru olmadığını ona anlatın. 2-3 yaşında değilse illa ki anlar.

kapıya gelince evet kapıyı hızlı çarpmamanız lazım. 1-2 kez olabilir bizim de yeni taşındığımız zaman rüzgardan kaçtı birkaç sefer, alttaki şikayete geldi. rüzgardan olduğunu söyleyip kusura bakmayın, dikkatli oluruz dedim yolladım. bazen üst katım kapıyı afedersiniz öküz gibi kapatıyor küfür ediyorum valla. ahıra girip çıkmıyoruz sonuçta, kira ya da kendi evimizde insan gibi yaşayalım.

mangalı her gün mü yapıyorlar? her gün mangal yapacak para yoktur herhalde :KK70: arada bir olabilir zaten kış geliyor kapılar pencereler kapanır koku da girmez, az kaldı. kavga konusuna bişey diyemem ben bi laf edemezdim sanırım. gecenin bir yarısı kavga olmuyorsa ona da diyecek bişey yok sanırım.

78 yaşındaki teyzeyi asla ama asla takmazdım. yaşlı der geçerdim. bilmiyorum ki belki aklı gidip geliyor? düşünecek daha önemli sorunlarınız yok mu?

çocuğunuza tabii ki bağırmayın ama evin, apartmanın içinde zıplama tarzı şeylerin doğru olmadığını ona anlatın. 2-3 yaşında değilse illa ki anlar.

kapıya gelince evet kapıyı hızlı çarpmamanız lazım. 1-2 kez olabilir bizim de yeni taşındığımız zaman rüzgardan kaçtı birkaç sefer, alttaki şikayete geldi. rüzgardan olduğunu söyleyip kusura bakmayın, dikkatli oluruz dedim yolladım. bazen üst katım kapıyı afedersiniz öküz gibi kapatıyor küfür ediyorum valla. ahıra girip çıkmıyoruz sonuçta, kira ya da kendi evimizde insan gibi yaşayalım.
Çocuk apartmanın dışında sokakta oynuyor

1 yıl oldu buraya taşımalı.herkesle problem.alt konsum balkonda mangal yapar, evde hep kavga eder.yoneticiye söylüyorum çözüm yok.ben söyleyemem.kendin söyle dedi.kadin en ufak şeyde sikayet eder ama hep kendi istediğini yapar.
Dün oğlum istanbuldan geldi.baska bir teyze var 78 yaşında.iyiydik.brnim kapıda oturuyoruz.cocuk iki dakka zıpladı.metal.merdiven var.cocuguma yapma dedi.cocudeddedi.cocugumi.kafin çocuğuna bisi söylesene diyor.soylemedim.bu sefer karşılaştı çocuğuna terbiye ver.terbiyesi yok.cocuguma karışamazsın. Dedim.ertesi gün yanına gittim sakince bak burası sokak.eger özel rahatsız edilmek istemiyorsan bahçeli villa tut.bana gerizekalı dedi.zaten annenle de geçinemiyorsun dedi.ozel sorunlarını anlatmıştım.bu kadin 78 yaşında.sadece yaşından ötürü bize geri zekali dese bile sessiz mi olmak zorundayız?ya da dışarıdaki kadin için ben çocuğuma bağırmak zorunda mıyım.bunu asla yapmam.yasli komşu bildiğin çocuğa düşmanmış gibi bakıyor.cocuk ona geri cevap verince çıldırıyor.bu kadına zira sınır oldum.bana geri zekali dedi.kadin başka.bir kadınla da çocuk yüzünden kavga etmişti.apartmanin içinde çocuk oynayınca sorun dışında oynasa sorun.sanki sokak onların.sahiplenmisler iyice.sabahtan akşama kadar oturuyorlar.cocuk sokakta gürültü yapmayacakmis
Çocuk sıkıntısını bizde yaşadık ama ben gerçekten elimden geldiğince kibar yaklaştım ve asla durmuyordu sürekli zıplıyor koşuyor tabi ki çocuk oynar ama 7/24 yapamaz insan yaşıyor sonuçta altına ve işe gidiyoruz erkenden o yüzden ebeveynlerin asla çocukları eğitmeme öğretmeme gibi çok yanlış bir tutumları var. Yanlış anlamayın sizi bilmiyorum ben yaşadıklarımdan bahsediyorum. Eskiden çocukları döverlerdi şimdi tam tersine aşırı saldılar asla ilgilenmiyorlar doğurup doğurup salıyorlar iki davranışta yanlış öğretmelisin çocuğuna bazı şeyleri özellikle de dairede yaşıyorsan ve çocuklar aptal değildir aksine tam öğrenecekleri yaş onlar. Biz kibarca iki kez uyardık hatta ben kusura bakmayın şikayet etmek istemezdim ama gerçekten uyuyamıyorum diyerek gittim kimse bu şekilde uyarıda bulunmamıştır herhalde :D Allah var onlarda siz kusura bakmayın dedi ama devam ettiler ben de baktım güzel dille olmuyor aynı bana yaptıklarını ben onlara yaptım gece 2 de koştum vurdum parçaladım o gün bu gündür gı kı çıkmadı çocuğun bu arada hç hareket etmesin demiyoruz elbette bir dur olmalı bi zamanı olmalı. Demek ki çocuğuna konuşmuş söylemiş öğretmiş demek ki oluyormuş demek ki onlar aptal değilmiş düzgünce durabiliyorlarmış kimileri döveyim mi napayım diyor ben döv mü diyorum ama öğret konuş gerekirse küçük çaplı ceza ver dışarı çıkarmamak gibi. Ama sen köpek salar gibi hiç iletişim kurma çocukla afedersin saldırır herkese asla dinlenemez kimseyi. Ben de bu duruma sinir oluyorum dediğim gibi çocuk uslu şimdi arada koşturma olsa da kızmıyorum o kadarlık olacak biz de bencil değiliz aslında ne demek istediğimizi çok iyi anlıyorlar ama ilk başta işlerine gelmiyor. Zaten o gün aynısını kendilerine yaptığımda rahatsız oldular demek ki bizi az çok anlamışlar. Ama tabi size hakaret etmesi ve hem uyarıp hem kendi çevresine zarar vermesi başka bir durum insanlar bu zamanda niye bu kadar aksi neden bir şey söylese de kavga etsek dercesine hazırda beklerler anlamıyorum. Hepimiz kötü dönemden geçiyoruz hepimizin özel hayatında bir takım sıkıntılar oluyor ama bunu herkese yansıtamazsın aksi halde önüne geçemezsin olacakların. Ben komşusuyla iyi geçinenlere imreniyorum, kıskanıyorum gerçekten hiç rastlamadım saygılı, kendi halinde bir komşuya. Ya evimden gözünü ayırmaz gelip geçeni sorar biri, ya evim onun eviymiş gibi bahçemden her istediğini alan biri olur, ya çocuğu zibidi olur ama annesi evlatlıkmış gibi asla ilgilenmez ya pitbul alır biri onlar kavga ederiz :D hep bir sorun hep bir manyak. Ben kendimi sabırsız sanardım ama çok sabırlıymışım şimdiye birini yolmuştum :D ama başka yollarla rahatsız ettim ben de polis aradım sürekli zabıta aradım e tabi onlar da belli bir süre sonra rahatsız olmaya başladılar yani kibarlığım, saygımdan eser bırakmadılar gerçekten neden kendi halinde saygıyla yaşamadık bu kadar zor hiç anlamıyorum gerçekten.

Back
X