Annesine ailesine ses çıkaramayanları, onlara laf etmesin diye eşlerini sindirenleri biliyoruz ama komşularından çekinen kocayı ilk kez görüyorum. İş çevremiz diyorsunuz ve 55-60 yaşında insanlardan bahsediyorsunuz. Eşiniz de mi yaşlı? Gencecik kadınsınız ne işiniz var anneniz yaşında kadınlarla? Teknoloji farkı var, kuşak farkı, var eğitim farkı var, bu insanlar sizi aşağı çektikçe çeker. İsterse o grup eşimin patronlarından oluşsun hiç çekinmem, merhaba der geçerim. Uzun evlilik tecrübesi olan biri olarak, eşinize bu kadar söz hakkı tanımayın diyeceğim ama savunacaksınız biliyorum.
Annemin de var bu yaş grubu tayfası, yemin ederim ortaokullu liseli kızlar yapmaz yaptıklarını. Arkadan konuşma, like attın atmadın beğendin beğenmediin diye yoluşacaklar neredeyse. Tatile gittiğimde mecbur görüyorum, kızlarımı alıp kaçıyorum evden resmen. Annem yalnız diye gidip geliyor ama ne kavga edene ne yoluşana ne dedikodu yapana ilişmez, seyreder sadece.
Arkanızdan konuşuyorlar tabi. Mesela çocuğunuz yoksa hanginizin olmuyor diye bahse bile girmişlerdir. Yalvarırım gerekirse eşinizle aranız bozulsun, girmeyin o ortama.
Annemin de var bu yaş grubu tayfası, yemin ederim ortaokullu liseli kızlar yapmaz yaptıklarını. Arkadan konuşma, like attın atmadın beğendin beğenmediin diye yoluşacaklar neredeyse. Tatile gittiğimde mecbur görüyorum, kızlarımı alıp kaçıyorum evden resmen. Annem yalnız diye gidip geliyor ama ne kavga edene ne yoluşana ne dedikodu yapana ilişmez, seyreder sadece.
Arkanızdan konuşuyorlar tabi. Mesela çocuğunuz yoksa hanginizin olmuyor diye bahse bile girmişlerdir. Yalvarırım gerekirse eşinizle aranız bozulsun, girmeyin o ortama.