• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşularım ve ben

atlantistengelenkadin

İnsanın kim olduğu değil ,ne yaptığı önemlidir.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2015
2.317
4.183
133
Sevgili hanımlar.Size danışmak istediğim bir konu var.Apartmanımızda her katta bir daire var.Ben 4.kattayım.Malum eski yapı .Ses geçirgenliği muhteşem.Benim altımdaki komşum kocasıyla aldatma yüzünden sıkıntı yaşıyor.Telefon kayıtlarından tespit etmiş.İki tane bayanla uzun soluklu görüşmeleri olmuş birini yemeğe filan çıkarmış .Yani kadın boşanma aşamasına geldi vazgeçti filan derken yam 4 aydır arada bir bazen de sürekli kavga sesleri duyuyoruz.Ben rahatsız olmuyorum .Sadece üzülüyorum.Evvelsi gece yine uykuya dalmak üzereyken aşağıda kıyamet koptu.Ben kulak verdim ne oluyor ne bitiyor diye.Bu sırada üstteki komşumun sesini duydum.Kadın kocasına bunlar da sürekli kavga ediyor dedi homurdanarak.Ben çok rahatsız oldum.Acaba gelen seslerin bizden geldiğini mi düşünüyor bilemedim.Kapıya çıkıp sesler bizden gelmiyor aşağıdan geliyor desem aşağıya ayıp etmiş dedikodusunu yapmış olacağım.Sizce ne yapayım?

Nickini her seferinde ateisttengelekadın diye okuyorum nedense.
Konuya gelirsek bence hiç bulaşma.
Benim eski evimde üst katta kadına oğlu bıçak çekmişti polis çağırın yardım edin diye bağırıyordu. Polis çağırdık polis gelince kahkaha atarak aaa memur bey olur mu öyle şey oğlumla şakalaşıyorduk dedi. Bizi yalancı çıkardı.

Alt komşun da seslerin sizden gelmediğiniöğrenecektir. Ya da belki zaten onlara demiştir.

Nickini her seferinde ateisttengelekadın diye okuyorum nedense.
Konuya gelirsek bence hiç bulaşma.
Benim eski evimde üst katta kadına oğlu bıçak çekmişti polis çağırın yardım edin diye bağırıyordu. Polis çağırdık polis gelince kahkaha atarak aaa memur bey olur mu öyle şey oğlumla şakalaşıyorduk dedi. Bizi yalancı çıkardı.

Alt komşun da seslerin sizden gelmediğiniöğrenecektir. Ya da belki zaten onlara demiştir.
alt komşum kavga eden.
bilemedim işte

Sevgili hanımlar.Size danışmak istediğim bir konu var.Apartmanımızda her katta bir daire var.Ben 4.kattayım.Malum eski yapı .Ses geçirgenliği muhteşem.Benim altımdaki komşum kocasıyla aldatma yüzünden sıkıntı yaşıyor.Telefon kayıtlarından tespit etmiş.İki tane bayanla uzun soluklu görüşmeleri olmuş birini yemeğe filan çıkarmış .Yani kadın boşanma aşamasına geldi vazgeçti filan derken yam 4 aydır arada bir bazen de sürekli kavga sesleri duyuyoruz.Ben rahatsız olmuyorum .Sadece üzülüyorum.Evvelsi gece yine uykuya dalmak üzereyken aşağıda kıyamet koptu.Ben kulak verdim ne oluyor ne bitiyor diye.Bu sırada üstteki komşumun sesini duydum.Kadın kocasına bunlar da sürekli kavga ediyor dedi homurdanarak.Ben çok rahatsız oldum.Acaba gelen seslerin bizden geldiğini mi düşünüyor bilemedim.Kapıya çıkıp sesler bizden gelmiyor aşağıdan geliyor desem aşağıya ayıp etmiş dedikodusunu yapmış olacağım.Sizce ne yapayım?

Direkt oyle deme. Ust katla karsilasinca laf arasinda bu bayana cok üzülüyorum sürekli tartisiyolar elimden bisey gelse keske falan diyebilirsin

Bizim de yan apartman la sesler karışıyor. Eskiden yukarıdan sanıyordum. Bugün Kadın geldi hayırdır cikom iyimisiniz akşam çok Sesiniz geldi. Aaa dedim o siz degilmiydiniz. Sonra anladık ki yan apartman.

Benim de üst komşum dan kıyametler kopuyor bardak sesleri sandalye sesleri sanırım şiddetde var yeni evliler birde hiç karismiyorum alt komsumda farkında sizde hiç bulasmayin derim zamanla öğrenir oda

Aman dert etmeyin kendinize,ola ki yanınıza gelip kapınızı çalar ve size derse her gece tartışmanızdan rahatsız oluyoruz diye,
sizde hayır bende o ses sizden geliyor sanmıştım dersiniz:KK53::KK48::KK48:

bence iyi bi dille üst komşunuza söyleyebilirsiniz. bizim de aynı durum oldu hala çözemedik gerçi seslerin nereden geldiğini apartmanda çok çok derinden devamlı masa sandalye çekme sesleri ama insanı uykudan kaldıracak cinsten. biz üst komşu sanıyorduk bi kaç kere vurduk falan bayan geldi gayet kibarca bizden değil biz de duyuyoruz o sesleri dedi. siz de komşunuza hal hatır sormak için çıkarsınız kapıdan böyle böyle altımızdakiler de tartışma oluyor sık sık bizden değil bilginiz olsun dersiniz

Back
X