Komsularin kavgalari yüzünden polisi cagirdim

İyi yapmışsınız da polis bi şey yapar umarım.
Biz de alt kattakileri düzenli olarak şikayet ediyoruz polisler gelip konuşuyorlar nasihat ediyorlar gidiyorlar.Valla bıktık kavgadan.Muhakkak haftanın 3 günü kavga gürültü.Geçen adam kapıyı kırmış sinirden.Sorun karı-koca arasında değilde karı-koca/kaynana kavgası.

bilmem ki polis ne yapti fakat iki polis arabasi geldi...herhalde arastirdi polis öncede bir vakkalari var mi diye.

ay hemde nasil gürültü patirti,insan korkuyor ya:50:

Polisi aramakla İyi yapmıssın canımm ama Bizim polislerimizde iş yok alıp karakola götürüp barıştırıyolar sonra tutanağı yırtıp atıyolar sonra ölümler cinayetler oluyor. Bizim Üst kattaki manyak psikopatlarda öyle 2 oğlu bi kızı var bitanesi delimidir nedir Sürekli kavga çıkarıyor bağırıp çağırıyor Duvarları yumrukluyor küfür ediyor çok sinir oluyorum evde. Huzursuz oluyorum ve evimi taşımayı düşünüyorum onların yüzünden...

Son düzenleme:
Polisi aramakla İyi yapmıssın canımm ama Bizim polislerimizde iş yok alıp karakola götürüp barıştırıyolar sonra tutanağı yırtıp atıyolar sonra ölümler cinayetler oluyor. Bizim Üst kattaki manyak psikopatlarda öyle 2 oğlu bi kızı var bitanesi delimidir nedir Sürekli kavga çıkarıyor bağırıp çağırıyor Duvarları yumrukluyor küfür ediyor çok sinir oluyorum evde. Huzursuz oluyorum ve evimi taşımayı düşünüyorum onların yüzünden...

Ben almanyada yasiyorum,,,polis 10 dakkikada geldi,belkide daha erken bile,,ve,sonra camdan baktim iki polis arabasiydi,yani iyi ilgilenmisler.

ay şuan bizim komsularda birbirlerine bagırıyor
adam aklını basına al diye bagırıyor,bu böyle gitmez yeter artık diyip duruyor
eger gürültü artarsa bende polisi arıcam

Polis uyarısını yapar gider aile içinde tartşmanın ceza yaptırımı yok.

Back
X